• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gelasta

Voor iedere ruimte de beste vloer vinden. Dat is onze passie. Iedere dag weer. Zo willen we u als woning- of projectinrichter het meest trendy, innovatieve en betaalbare tapijt, vinyl, laminaat en PVC aanbieden. Dankzij meer dan veertig jaar kennis en ervaring weten we de weg naar de beste producenten moeiteloos te vinden. We reizen er graag de wereld voor over. En als we iets niet kunnen vinden? Dan ontwikkelen we het gewoon zelf in samenwerking met onze fabrikanten. Zo zijn we uw gids in vloeren voor in huis en op de werkvloer.

Click Vinyl

Met de Gelasta Rigid Click haal je een vloer in huis, die op een echt houten vloer lijkt maar over het comfort van een PVC vloer beschikt: duurzaam, eenvoudig te onderhouden, geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig.

Toon meer

Lijm Vinyl

Deze vloer is geschikt voor project- en woongebruik. Ook is de Arizona waterproof, wat betekent dat hij ook in de badkamers gelegd kan worden. Deze Vinyl kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en speelt in op de nieuwste woontrends!

Toon meer
Casa Vloeren

Gelasta


De gerenommeerde fabrikanten waarmee we al jarenlang samenwerken, leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsvloeren op basis van de laatste productietechnieken en de nieuwste trends. Dit leidt tot een breed assortiment waarmee u zich kunt blijven onderscheiden in de dynamische vloerenmarkt. Ook qua prijs, want een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is op al onze producten van toepassing.

De wortels van Gelasta liggen in Genemuiden, de tapijtstad van Nederland. Wij zijn een echt familiebedrijf, dat in 1975 opgericht is door Henk en Jan Last: twee broers afkomstig uit een gezin van tapijtondernemers. Inmiddels staat met Henk-Jan de tweede generatie aan het roer. In veertig jaar tijd groeide Gelasta onder hun leiding uit tot een toonaangevende groothandel in alle soorten vloeren.

Vinyl Dryback
Gelasta heeft vinyl-vloeren in alle prijsklassen en alle denkbare motieven en kleuren in het assortiment. Belangrijk onderscheid is er tussen dryback vinyl en click vinyl. Dryback vinyl vloeren zijn leverbaar in de diktes 2,0 mm (0,3 mm slijtlaag) en 2,5 mm (0,55 mm slijtlaag. Deze vinyl vloer is geschikt voor project- en woongebruik. De vinyl kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en speelt in op de nieuwste woontrends! 

Rigid Core
Rigid Core vloeren zijn sfeervol en krachtig. Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van vinyl en het eenvoudige legproces van click vloeren. Rigid Core (5mm dik) is zoals de naam al zegt een vinyl vloer in modern motief. Deze vinyl vloer heeft een prachtige natuurgetrouwe uitstraling. Tegelijkertijd is het product sterken en stabieler dan de traditionele clickvloer. Gelasta levert de ultieme vloer van de toekomst in verschillende decoren en is uitgerust met een slijtlaag van 0,55 mm! Tevens is de Rigid Core Tile geschikt voor al uw projecten.

Egger Design+
EGGER Design+ is ultra modern, ultra robuust en ultra variabel. De Egger designFlooring is de eerste designvloer met SelfRepair-effect! Uiterst compact met een dikte van maar 5 mm, kan hij desondanks tegen een stootje – is daarbij gemakkelijk in onderhoud, lichtecht, antislip en stil. Een zeer duurzame vloer met modern uiterlijk en natuurlijke materialen.