• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Berry Alloc

BerryAlloc® biedt een ruime waaier van interieuroplossingen voor residentiële en commerciële projecten, van laminaat-, vinyl- en parketvloeren tot wandpanelen. Het uitgebreide productaanbod van BerryAlloc® krijgt een levenslange garantie mee, is duurzaam en voldoet aan alle huidige esthetische en technische vereisten: kwaliteit, een variëteit van afwerkingen, duurzaamheid, lange levensduur en gemakkelijke plaatsing.

Wij laten ons door de trends en de nieuwste technologische verbeteringen leiden om onze klanten te inspireren en blij te maken. Ontdek onze vinyl- of laminaatvloeren met de aanblik van natuursteen of van hout voor je woonkamer, slaapkamer, gang, badkamer, keuken of thuiskantoor. Of kies een parketvloer voor een authentieke look-and-feel. BerryAlloc® heeft altijd een prachtige vloeroplossing voor elke ruimte.

Pure Planks

Een vloer die de kleintjes niet wakker maakt terwijl je naar binnen sluipt. Een zorgeloze basis die uw feesten, familiediners en kinderen die achet honden aanzitten (of andersom?) overleeft. Een vloer die ongelooflijk eenvoudig te installeren is.

Toon meer

Pure Tiles

Onze selectie van 13 tegels zal zowel traditionalisten en trendliefhebbers tevreden stellen. Deze tegels combineren de natuur met een gevoel van warmte. Perfect voor dat gezellige en huiselijke gevoel.

Toon meer

Spirit Home Click

Warmte en huiselijkheid staan centraal bij onze Spirit Home lijn. Deze click-vinylplanken fleuren elk huis op, onafhankelijk van welke stijl de eigenaar verkiest.

Toon meer

Spirit Home Click Comfort

De Spirit home lijn had één doel: jouw huis in een thuis veranderen. Daarom ontwierpen we deze productlijn met warmte en huiselijkheid in het achterhoofd.

Toon meer

Spirit Home Gluedown

Onze Spirit Home lijn combineert een stijlvol design met een warm en huiselijk gevoel. Het bevat een gluedown-vinylvloer voor iedere kamer in ieder huis.

Toon meer

Spirit Pro Click Comfort

De luxueuze finish van onze Spirit Pro Click Comfort 55 Tiles zorgt ervoor dat zelfs de kleinste details tot leven komen. Hun levensechte stenen afwerking verzekert ervoor dat elke click-vinyltegel uniek is.

Toon meer

Spirit Pro Gluedown

De luxueuze finish van onze Spirit Pro GlueDown 55 Tiles zorgt ervoor dat zelfs de kleinste details tot leven komen. Hun levensechte stenen afwerking verzekert ervoor dat elke gluedown-vinyltegel uniek is.

Toon meer

Spirit XL Click Comfort

De BerryAlloc Spirit XL Click 55 Comfort planks collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Click PVC stroken van BerryAlloc Spirit XL Click 55 planks zijn 22,8cm breed en 183cm lang, voorzien van een subtiele v-groef rondom de pvc stroken.

Toon meer

Spirit XL Gluedown

Deze gluedown-vinylplanken zijn de perfecte oplossing voor iedereen die de levensechte details van onze Spirit Pro collectie willen, maar een oplossing op groot formaat nodig hebben.

Toon meer
Casa Vloeren

Berry AllocVinylplanken en Tegels: een zorgeloze basis voor elke levensstijl

Het is niet verrassend dat vinylvloeren snel populair werden: ze zijn perfecte allrounders.

Van badkamers tot woonkamers en keukens, deze producten zijn de perfecte combinatie van design en performance.

Maak je geen zorgen meer over onderhoud of duurzaamheid.

Begin te dromen over ons uitgebreide assortiment planken en tegels.