• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Belakos Vinyl Vloeren

De PVC Vloeren van Belakos zijn waterbestendig, vuilafstotend, slijtvast, zeer duurzaam en voldoen aan de strenge milieu, - en gezondheidsnormen van de Europese Unie. Alle producten hebben het A+ label en E1-norm voor VOC-uitstoot.

Rustico

De Belakos Rustico kleur 60 pvc vloer is niet alleen waterbestendig, vuilafstotend en slijtvast, maar ook zeer duurzaam.

Toon meer

Palazzo

De Belakos Palazzo PVC vloer heeft alle eigenschappen van een high-end dure PVC vloer, de Palazzo is voorzien van een register embossing dit zorgt voor een natuurgetrouwe structuur en feeling.

Toon meer

The Rigid

Met The Rigid tovert u snel elke ruimte om tot een ware beleving. Door het unieke Uniclick systeem is lijm niet meer nodig. Door de duurzame en waterbestendige eigenschappen van deze veelzijdige vloeren zijn ze geschikt voor alle leefruimtes.

Toon meer

Attico

De planken van de Belakos Attico vloeren collectie hebben een uniek houtdessin met een superscherpe print. Dit zorgt ervoor dat vloer de uitstraling en stijl heeft van een echt natuurproduct.

Toon meer
Casa Vloeren

Belakos Vinyl Vloeren

De unieke houtdessins op de planken, in superscherpe prints, geven de vloer de ‘look & feel’ van een echt natuurproduct. De uitstraling is warm. Het onderhoud is eenvoudig. Naast gezelligheid en gemak draagt een pvc-vloer ook op een ander vlak bij aan het woongenot: de planken zijn geluidsabsorberend. Op kousenvoeten door het huis is niet nodig. Schoenen met hakken kun je zonder problemen aanhouden. Het geluid dat je hoort is zacht en prettig.