• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Aspecta

Aspecta is een hoogwaardig vloerenmerk, dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van luxe vinyl vloeren. De jarenlange ervaring van Aspecta maakt dat zij voorop loopt in de markt voor Laminated Vinyl Tiles (LVT). U ziet dat niet alleen terug in het design van de vloertegels, maar ook in de kwaliteit van het materiaal. Een Aspecta vloer gaat een leven lang mee. Aspecta LVT vloeren zijn niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook op het gebied van esthetiek winnen de LVT vloeren het van concurrenten. De diverse structuren en designs zijn niet van echt te onderscheiden. Dus voor een echte ‘houtlook’ of een ‘keramische’ uitstraling zijn Aspecta vinylvloeren de ideale keuze. Daarnaast zijn de vloertegels extreem slijtvast. Dankzij de PU toplaag met keramische deeltjes zijn de tegels nog harder dan diamant. 

Elemental Multilayer Plank XL

De 14 decoren in de Elemental Multilayer Plank XL collectie zijn geselecteerd om de uitstraling te geven die bij zo’n prachtige onverwoestbare plank hoort en daar is Aspecta zeker in geslaagd.

Toon meer

Elemental Multilayer Visgraat

De Aspecta Elemental Multilayer Visgraat collectie bestaat uit 6 zeer natuurlijk ogende decoren. Door de realistische houtstructuur zijn de planken bijna niet van echt te onderscheiden.

Toon meer

Elemental Multilayer Chevron

Als je op zoek bent naar iets heel anders dan rechte planken is Chevron, ook wel Hongaarse punt genoemd, misschien iets voor jouw. De Aspecta Elemental Multilayer Chevron creëert de perfecte sfeer in elke ruimte.

Toon meer

Elemental Multilayer Squared Tile

Bent u op zoek naar een tijdloze en robuuste vloer? Dan zijn de Aspecta Elemental Multilayer Squared Tile vloeren de perfecte keuze voor u.

Toon meer

Elemental Multilayer Rectangular Tile

Deze vloer imiteert de tijdloze uitstraling van een tegelvloer. Een tegelvloer is in bijna iedere woning te vinden, waardoor de vloer niet zo snel uit de mode zal raken. Daarnaast is de PVC vloer geheel onderhoudsvriendelijk.

Toon meer

Elemental Dryback Plank XL

Deze Aspecta Elemental Dryback Plank XL collectie is ontworpen met een zichtbare voelbare structuur voor particulier en commercieel gebruik. De Elemental is een dryback pvc wat betekent dat deze verlijmd moet worden op een geëgaliseerde vloer.

Toon meer

Elemental Dryback Visgraat

Bent u op zoek naar een mooie vloer met een visgraat patroon? Dan zijn de PVC vloeren Aspecta Elemental Dryback Visgraat perfect. De vloer heeft een mooie en realistische houtlook, die uw huis een luxe uitstraling geeft.

Toon meer

Elemental Dryback Chevron

Bent u op zoek naar een vloer met een bijzonder patroon? Dan is de PVC vloer Aspecta Elemental Dryback Chevron perfect. Deze vloer heeft namelijk een schitterende Hongaarse Punt.

Toon meer

Elemental Dryback Squared Tile

Bent u op zoek naar een stijlvolle vloer die gemakkelijk schoon te houden is? Dan zijn de Aspecta Elemental Dryback Squared Tile vloeren een goede keuze. Deze vloeren zijn de perfecte basis voor een stijlvolle ruimte.

Toon meer

Elemental Dryback Rectangular Tile

Deze vloer geeft uw woning een luxe en warme uitstraling. Bovendien is de PVC vloer perfect te combineren met verschillende interieurstijlen. Zo combineert u de vloer met stoere meubels voor een industriële stijl.

Toon meer

Contours Isocore Chantilly

De Aspecta Contours Isocore Chantilly is gemaakt van hoogwaardig PVC en afgewerkt met een opvallend visgraatpatroon. Dit patroon doorbreekt de strakke uitstraling van uw woning, waardoor het al snel minder kil aanvoelt.

Toon meer

Contours Isocore Chambord

Wilt u eens iets anders in huis hebben dan de visgraat vloeren? Kies dan voor de schitterende Aspecta Contours Isocore Chambord. Deze vloer is gemaakt van hoogwaardig PVC en afgewerkt met een stijlvolle Hongaarse Punt patroon.

Toon meer

Contours Isocore Tarascon

Haal de wonderen van het verre Oosten in huis met de schitterende Aspecta Contours Isocore Tarascon. Deze vloer beschikt namelijk over een bijzonder patroon dat u direct weer terugbrengt naar die spraakmakende vakantie in Indonesië.

Toon meer

Contours Isocore Versailles

Als u eens iets eens iets anders dan een visgraat vloer wil hebben hebben wij de schitterende Aspecta Contours Isocore Versailles aan ons assortiment toegevoegd. Deze vloeren hebben we in 8 verschillende kleuren.

Toon meer
Casa Vloeren

Aspecta

Ervaringen in de natuur zijn niet alleen aangenaam en van positieve invloed op ons emotionele welzijn, onze fysieke gezondheid verbetert er ook door. Het is gebleken dat blootstelling aan natuurlijke elementen je prettiger kan doen voelen, de bloeddruk kan verlagen en zelfs onze creatieve en cognitieve prestaties ten goede kan komen. De rijke kleuren en details van Aspecta's designs geven uitdrukking aan de natuurlijke elementen hout en steen, en laat ons in een bebouwde omgeving profiteren van de voordelen van de natuur.

PVC Dryback
Aspecta heeft pvc-vloeren in alle prijsklassen en alle denkbare motieven en kleuren in het assortiment. Belangrijk onderscheid is er tussen dryback pvc en click pvc. Dryback pvc vloeren zijn leverbaar in verschillende maatvoeringen waardoor de vloer geschikt is voor project- en woongebruik. De pvc kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en speelt in op de nieuwste woontrends! Deze PVC vloer bestaat uit losse tegels die verlijmd moeten worden, daarvoor moet eerst de contructievloer geegaliseerd en nageschuurd worden.

Elemental By Aspecta
Deze collectie bestaat uit diverse kleuren Click PVC vloeren. Kijk onder het oppervlak van een prachtige Aspecta Ten-vloer, dan ontdekt je de perfecte basis - ISOCORE Technology. ISOCORE wordt gemaakt met een geëxtrudeerde vinylconstructie met gesloten cellen waardoor het sterk en stijf is maar toch ongelooflijk licht. Hierdoor is Aspecta Ten uiterst duurzaam, gemakkelijk te installeren en 100 % waterdicht.