• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meister LL150 Laminaat Vloeren

Antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. Meister LL150 Laminaat is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen.
Geen producten gevonden...
Casa Vloeren

Meister LL150 Laminaat Vloeren

Meister LL150 Laminaat vloeren

De collectie van laminaat vloeren bestaat voor 100 % uit natuurlijke grondstoffen, met name hout. Het hart van de constructie vormt een plaat van gecomprimeerde houtvezels. Op de onderkant daarvan zit een zogenaamd tegenfineer ter stabilisatie. Bij sommige vloeren zit hier ook een geïntegreerde geluidsisolatie. Op de bovenkant zit het 'gezicht' van de laminaatvloer, het decorpapier, bijv. met authentieke houtdessins, steendecors of heel creatieve designs. De bovenste laag (de toplaag) bestaat uit degelijke melaminehars. Dat maakt de laminaat van Meister ontzettend robuust en gemakkelijk te reinigen.

Bij laminaat van MEISTER heeft u een enorme keuze. Er zijn meer dan 60 verschillende decors, van klassiek eiken tot moderne steenoptieken tot aan buitengewone fantasiedecors. Ook de variatie aan formaten is groot. Tegelformaten, handige korte planken of royale landhuisplank en zijn beschikbaar.