• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jangal

Geen producten gevonden...
Casa Vloeren

Jangal

Jangal Laminaat

Natuurlijk, authentiek en modern – het merk JANGAL transformeert uw kamer in een oase van rust. De laminaat collectie is verkrijgbaar in verschillende diktes, formaten en oppervlakken, voor elke sfeer en elke vereiste. Perfect nagebootste houtnerf en authentieke stenen structuren geven uw kamers een gezellige uitstraling. Natuurlijke grondstoffen zorgen voor gezond en duurzaam product. Met een zeer resistente coating kiest u een vloer die u voldoet aan uw wensen. 

Voordelen:

Met onze JANGAL-vloeren maakt u een uitstekende keuze! Een leuk huis met een gezonde leefomgeving en een goed gevoel dat je iets voor het milieu hebt gedaan. De belangrijkste voordelen van JANGAL in één oogopslag:

Robuust en slijtvast
Moderne en authentieke decors
A-kwaliteit
Eenvoudig kliksysteem
Geschikt voor vloerverwarming
Gezonde woonomgeving
Hygiënisch

Alle JANGAL laminaatvloeren worden geproduceerd met zuiver natuurlijke producten, die uitsluitend bestaan uit hernieuwbare materialen zoals hout en milieuvriendelijke melaminehars. Voor de productie van de houtvezelplaten worden boshout en houtresten uit de zagerij-industrie gebruikt, wat zorgt voor een ecologisch evenwicht. JANGAL is bekroond met de ‘Blauwe Engel’ en PEFC en FSC gecertificeerd. De echt natuurlijk en authentiek ogende decors worden grafisch geproduceerd met behulp van de modernste technologie. Alle JANGAL-vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming, robuust en gemakkelijk te onderhouden, ideaal voor allergieën. Het uiterst eenvoudige kliksysteem maakt het installeren van JANGAL in uw eentje snel en eenvoudig.