WICANDERS PARKET

De vloeren van Wicanders zijn vloeren die gezien mogen worden. Houtsoorten in verschillende kleuren en designs geven een luxe uitstraling aan jouw interieur.

Wicanders Floresta Parket € 36,85 /m² incl. btw

Collectie

Wicanders Manor House Parket € 44,95 /m² incl. btw

Collectie

Wicanders European Castle Parket € 51,75 /m² incl. btw

Collectie

Wicanders Jewel Parket € 57,15 /m² incl. btw

Collectie

Wicanders XXL Parket € 57,55 /m² incl. btw

Collectie

Wicanders Victoria Plank Parket € 58,05 /m² incl. btw

Collectie

Wicanders Kentucky Parket € 58,55 /m² incl. btw

Collectie

Wicanders Eiken Chevron Parket € 65,55 /m² incl. btw

Collectie

Vloeren met oog voor het milieu

Het hout voor de vloeren wordt uitgezocht met oog voor het milieu. Dat zie je zeker terug in onze vloeren. Wil je meer weten over onze vloeren? Wij geven je graag meer informatie. De Wicanders parket prijs verschilt per vloer. De aanschaf van één van onze vloeren is echter voor iedere portemonnee mogelijk. Zo hebben wij het premium pakket, met vloeren voor een budgetprijs. Er is keuze uit zes verschillende producten, elk met zijn eigen karakter. Een wat duurdere variant is de Kentucky collectie. Deze collectie is geïnspireerd door eeuwenoude vloeren. De varianten van Wicanders bieden een nieuwe kijk op deze eeuwenoude vloeren en brengen de vloeren weer tot leven.

Verschillende houtsoorten en types vloeren

Vervolgens hebben we het Classic parket. Dit bestaat uit verschillende houtsoorten die het natuurlijke van hout optimaal versterken. Je kan een keuze maken uit verschillende vloeren: de vloeren kunnen afgelakt worden met olie of lak zodat ze optimaal beschermd zijn. Je hoeft zich geen zorgen te maken over krassen op jouw vloer. Je rest nog enkel te genieten van het prachtige design dat Wicanders jouw te bieden heeft!