• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Goedkope Quick-Step Ambient Glue Plus PVC-vloer Kopen - Laagste Prijs!

Een Quick-Step Ambient Glue Plus PVC-vloer koop je snel en gemakkelijk online voor de scherpste prijs. Per direct een online offerte voor Quick-Step Ambient Glue Plus PVC. Meer dan 20 m2 nodig? Vraag dan direct een offerte aan!
Advies nodig?
Bel ons op
011 94 81 76
Whatsapp met
06 19248864
Chat met ons
Via messenger
Casa Vloeren

Goedkope Quick-Step Ambient Glue Plus PVC-vloer Kopen - Laagste Prijs!

Ambient Glue Plus
De Ambient Glue+ collectie bestaat uit uiterst duurzame vinyltegels die speciaal ontworpen zijn voor een gelijmde plaatsing. Ze vormen de perfecte keuze voor drukke omgevingen met intensief verkeer.

Quick-Step PVC-vloeren

Alle Quick-Step PVC-vloeren hebben een beschermende toplaag waardoor ze watervast, kras- en vlekkenbestendig zijn. Daardoor zal je vloer er altijd even perfect uitzien als toen je hem net plaatste.

Stappen op een Quick-Step PVC-vloer is in alle opzichten een aangename ervaring. Hun naturelle dessins springen in het oog, ze voelen zacht en warm aan en hun akoestische prestaties zorgen ervoor dat er geen ongewenste geluiden van hakken, laarzen, schoenen of poten zijn.

Aan het renoveren? Quick-Step PVC-vloeren zijn zeer dun en eenvoudig te plaatsen (dankzij het gepatenteerde Uniclic Multifit-kliksysteem). En met de Rigid PVC-vloeren is er nu een oplossing voor elk type ondervloer (geëgaliseerd, onregelmatig of heel onregelmatig).