• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Goedkope Moduleo Transform Click-vloer Kopen - Laagste Prijs!

Een Moduleo Transform Click Click PVC-vloer koop je snel en gemakkelijk online voor de scherpste prijs. Per direct een online offerte voor Moduleo Transform Click PVC. Meer dan 20 m2 nodig? Vraag dan direct een offert aan!
Advies nodig?
Bel ons op
011 94 81 76
Whatsapp met
06 19248864
Chat met ons
Via messenger
Casa Vloeren

Goedkope Moduleo Transform Click-vloer Kopen - Laagste Prijs!

De Select-producten zijn ideaal voor residentieel gebruik, terwijl Transform met zijn slijtvaste toplaag zowel geschikt is voor residentieel als commercieel gebruik. Het Select-assortiment heeft een garantie van 15 jaar, op Transform staat een garantie van 20 jaar. Impress is onze nieuwste collectie die zowel geschikt is voor residentieel als commercieel gebruik. Het assortiment biedt alle voordelen van Select en Transform, maar het beschikt over een fantastische textuur via reliëfdruk waarbij de groeven en knopen te zien en te voelen zijn, net als bij echt hout.

Door de sterke 0,55 mm slijtlaag kan het gelegd worden in elk vertrek én in elk project. Daarnaast is de vloer gemakkelijk in onderhoud en opgewassen tegen vlekken. De voelbare structuur en voeg rondom dragen bij aan een natuurlijke look van de vloer.