• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Goedkope Moduleo Select Dryback PVC-vloer Kopen - Laagste Prijs!

Een Moduleo Select Dryback PVC-vloer koop je snel en gemakkelijk online voor de scherpste prijs. Per direct een online offerte voor Moduleo Select Dryback PVC. Meer dan 20 m2 nodig? Vraag dan direct een offerte aan!
Advies nodig?
Bel ons op
011 94 81 76
Whatsapp met
06 19248864
Chat met ons
Via messenger
Casa Vloeren

Goedkope Moduleo Select Dryback PVC-vloer Kopen - Laagste Prijs!

De Select-producten zijn ideaal voor residentieel gebruik, terwijl Transform met zijn slijtvaste toplaag zowel geschikt is voor residentieel als commercieel gebruik. Het Select-assortiment heeft een garantie van 15 jaar, op Transform staat een garantie van 20 jaar. Impress is onze nieuwste collectie die zowel geschikt is voor residentieel als commercieel gebruik. Het assortiment biedt alle voordelen van Select en Transform, maar het beschikt over een fantastische textuur via reliëfdruk waarbij de groeven en knopen te zien en te voelen zijn, net als bij echt hout.

Ons Select-assortiment biedt een ruime keuze van hout- en steeneffecten, die u toelaten om uw unieke ruimte te creëren. De Select vloeren zijn makkelijk schoon te maken en slijtvast door de vlekbestendige Protectonite-laag. De vloeren uit deze collectie zijn authentiek en passen in ieder interieur.