• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Goedkope Moduleo Impress Click-vloer Kopen - Laagste Prijs!

Een Moduleo Impress Click PVC-vloer koop je snel en gemakkelijk online voor de scherpste prijs. Per direct een online offerte voor Moduleo Impress Click PVC. Meer dan 20 m2 nodig? Vraag dan direct een offert aan!
Advies nodig?
Bel ons op
011 94 81 76
Whatsapp met
06 19248864
Chat met ons
Via messenger
Casa Vloeren

Goedkope Moduleo Impress Click-vloer Kopen - Laagste Prijs!

De Select-producten zijn ideaal voor residentieel gebruik, terwijl Transform met zijn slijtvaste toplaag zowel geschikt is voor residentieel als commercieel gebruik. Het Select-assortiment heeft een garantie van 15 jaar, op Transform staat een garantie van 20 jaar. Impress is onze nieuwste collectie die zowel geschikt is voor residentieel als commercieel gebruik. Het assortiment biedt alle voordelen van Select en Transform, maar het beschikt over een fantastische textuur via reliëfdruk waarbij de groeven en knopen te zien en te voelen zijn, net als bij echt hout.

De topper van het merk Moduleo. Deze natuurgetrouwe PVC vloer wordt veroorzaakt door de ‘embossing in register’ of te wel het reliëf volgt het decor. Met een ruime keuze uit dessins past deze vloer in ieder intereur. Aan alle kanten voorzien van een voeg. Met een vocht- en vuilbestendige slijtlaag van 0.55 mm is deze vloer zowel woon- als projectgeschikt.