• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rigid Core

Met de Gelasta Rigid Click haal je een vloer in huis, die op een echt houten vloer lijkt maar over het comfort van een PVC vloer beschikt: duurzaam, eenvoudig te onderhouden, geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig.

Authentic

Met de Authentic haal je een vloer in huis, die op een echt houten vloer lijkt maar over het comfort van een PVC vloer beschikt: duurzaam, eenvoudig te onderhouden, geschikt voor vloerverwarming én waterbestendig.

Toon meer

Callisto

Liefde op het eerste gezicht? Wij geloven erin! De Callisto is een vloer waar je hart sneller van gaat kloppen. Met deze prachtige, bijzonder lange plank (153,2 cm) creëer je dé ultieme woonbelevenis. Met een dikte van 5 mm en een slijtlaag van 0.55 mm.

Toon meer

Callisto Visgraat

Een perfecte visgraatvloer creëren doe je eenvoudig met de Callisto Visgraat. Een trendy vloer met een klassieke knipoog! Nu beschikbaar in het eigentijdse formaat van 73,0 x 14,6 cm.

Toon meer

City

PVC vloer Gelasta City is een click vinyl wat betekent dat deze zwevend ligt. Deze pvc vloer is geschikt voor project- en woongebruik.

Toon meer

City Visgraat

PVC vloer Gelasta City Visgraat is een click PVC wat betekent dat deze zwevend ligt. Deze pvc vloer is geschikt voor project- en woongebruik.

Toon meer

Grande

Klik PVC Gelasta Grande is een unieke betonlook click PVC. Een trendy vloer met een klassieke knipoog! Deze betoonlook click PVC van Gelasta is geheel schadelijke weekmakers vrij.

Toon meer

Rigid Core XL

De click PVC Gelasta Rigid Core XL is sfeervol en krachtig. Deze vloeren combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige legproces van click vloeren.

Toon meer

Rigid Core XL Register

De click PVC Gelasta Rigid Core XL Register is sfeervol en krachtig. Deze vloer combineert het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige legproces van click vloeren. Deze variant heeft een Register Embossing toplaag.

Toon meer

Select

Ben je gevallen voor de charmes van een donkere houtlookvloer of toch net op zoek naar die ene lichte vloer? De Select is een PVC kwaliteit waar je alle kanten mee op kan. De verschillende houtdecoren laten een duidelijke variatie in kleur zien.

Toon meer

Tenacity

Een oersterke vloer met aparte kleuren, die ook nog eens makkelijk is schoon te houden. Ideaal als je op zoek bent naar een PVC vloer de geschikt is voor project- en woongebruik.

Toon meer

Tenacity Tile

Door de natuurstenen kern haal je een oersterke vloer in huis, die ook nog eens makkelijk is schoon te houden. Ideaal als je op zoek bent naar een PVC vloer de geschikt is voor project- en woongebruik.

Toon meer
Casa Vloeren

Rigid Core

Voor iedere ruimte de beste vloer vinden. Dat is onze passie. Iedere dag weer. Zo willen we u als woning- of projectinrichter het meest trendy, innovatieve en betaalbare tapijt, vinyl, laminaat en PVC aanbieden. Dankzij meer dan veertig jaar kennis en ervaring weten we de weg naar de beste producenten moeiteloos te vinden. We reizen er graag de wereld voor over. En als we iets niet kunnen vinden? Dan ontwikkelen we het gewoon zelf in samenwerking met onze fabrikanten. Zo zijn we uw gids in vloeren voor in huis en op de werkvloer.

De gerenommeerde fabrikanten waarmee we al jarenlang samenwerken, leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsvloeren op basis van de laatste productietechnieken en de nieuwste trends. Dit leidt tot een breed assortiment waarmee u zich kunt blijven onderscheiden in de dynamische vloerenmarkt. Ook qua prijs, want een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is op al onze producten van toepassing.

De wortels van Gelasta liggen in Genemuiden, de tapijtstad van Nederland. Wij zijn een echt familiebedrijf, dat in 1975 opgericht is door Henk en Jan Last: twee broers afkomstig uit een gezin van tapijtondernemers. Inmiddels staat met Henk-Jan de tweede generatie aan het roer. In veertig jaar tijd groeide Gelasta onder hun leiding uit tot een toonaangevende groothandel in alle soorten vloeren.

Rigid Core XL
Rigid Core XL vloeren zijn sfeervol en krachtig. Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige legproces van click vloeren. Rigid Core XL (5 mm dik) heeft een prachtige natuurgetrouwe uitstraling. Tegelijkertijd is het product sterker en stabieler dan de traditionele clickvloer. Rigid Core XL (153, 20 x 22,50 cm) is dé vloer voor elke ruimte in huis! Gelasta levert de ultieme vloer van de toekomst in tien verschillende decoren en is uitgerust met een slijtlaag van 0,55 mm! Tevens is de Rigid Core XL geschikt voor al uw projecten. 

Rigid Core XL Register
Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige legproces van click vloeren. Rigid Core XL (5mm dik) heeft een Register Embossing toplaag. Deze toplaag zorgt voor een natuurgetrouwe uitstraling door zichtbare en voelbare noesten en houtstructuren. Tegelijkertijd is het product sterker en stabieler dan de traditionele clickvloer. Rigid Core XL Register (153, 20 x 22,50 cm) is dé vloer voor elke ruimte in huis! Gelasta levert de ultieme vloer van de toekomst in vier verschillende decoren en is uitgerust met een slijtlaag van 0,55 mm!

Rigid Core Tile
Rigid Core Tile vloeren zijn sfeervol en krachtig. Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige legproces van click vloeren. Rigid Core Tile (5mm dik) is zoals de naam al zegt een pvc vloer in tegelmotief. Deze pvc vloer heeft een prachtige natuurgetrouwe uitstraling. Tegelijkertijd is het product sterken en stabieler dan de traditionele clickvloer. 

Rigid Core Visgraat
De visgraat vloer is de interieurtrend van het moment! Dit pvc is speciaal gemaakt om in visgraat motief te leggen en heeft een hoogwaardige, levensechte uitstraling die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is.  Dit pvc is uitgevoerd in twee warme aarde decoren en zal uw interieur gelijk een warm gevoel geven.