• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lijm Vinyl

Deze vloer is geschikt voor project- en woongebruik. Ook is de Arizona waterproof, wat betekent dat hij ook in de badkamers gelegd kan worden. Deze Vinyl kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en speelt in op de nieuwste woontrends!

Arizona

De Arizona is een dryback Vinyl wat betekent dat deze verlijmd moet worden. Deze vinyl vloer is geschikt voor project- en woongebruik. Ook is de Arizona waterproof, wat betekent dat hij ook in de badkamers gelegd kan worden.

Toon meer

Authentic

Met de Authentic haal je een vloer in huis, die op een echt houten vloer lijkt maar over het comfort van een Vinyl vloer beschikt: duurzaam, eenvoudig te onderhouden, geschikt voor vloerverwarming én waterbestendig.

Toon meer

Artline

Artline is een Vinyl kwaliteit welke leverbaar is als stroken in een prachtige, matte uitvoering. Deze extra matte toplaag in combinatie met het formaat van de plank maakt de Artline bijzonder.

Toon meer

Artline Visgraat

Artline is een Vinyl kwaliteit welke leverbaar is in drie visgraatvloeren in een prachtige, matte uitvoering.

Toon meer

Callisto

Liefde op het eerste gezicht? Wij geloven erin! De Callisto is een vloer waar je hart sneller van gaat kloppen. Met deze prachtige, bijzonder lange plank (154 cm) creëer je dé ultieme woonbelevenis.

Toon meer

Callisto Visgraat

Een perfecte visgraatvloer creëren doe je eenvoudig met de Callisto Visgraat. Een trendy vloer met een klassieke knipoog! Nu beschikbaar in het eigentijdse formaat van 73,0 x 14,6 cm.

Toon meer

City

Vinyl vloer Gelasta City is een lijm Vinyl wat betekent dat deze verlijmd ligt. Deze vinyl vloer is geschikt voor project- en woongebruik.

Toon meer

City Register

De City Register is een dryback vinyl wat betekent dat deze verlijmd moet worden. Deze vinyl vloer is geschikt voor project- en woongebruik. Deze variant heeft een Register Embossing toplaag.

Toon meer

City Visgraat

Vinyl vloer Gelasta City Visgraat is een lijm Vinyl wat betekent dat deze verlijmd ligt. Deze vinyl vloer is geschikt voor project- en woongebruik.

Toon meer

Country

De Lijm Vinyl Gelasta Country is een natuurlijke moderne look. Het warme gevoel in uw woning. De Lijm Vinyl Gelasta Country is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoelingen.

Toon meer

Grande

De lijm Vinyl Gelasta Grande is een unieke betonlook lijm Vinyl. Een trendy vloer met een klassieke knipoog! Deze betoonlook lijm vinyl van Gelasta is geheel schadelijke weekmakers vrij.

Toon meer

Pure

Vinyl vloer Pure is een 2,5 mm dikke vloer met een slijtlaag van 0,55 mm. De Pure is een dryback Vinyl wat betekend dat deze verlijmd moet worden. De Pure is geschikt voor project- en woongebruik. De vloer is waterresistent.

Toon meer

Pure Tile

Vinyl vloer Pure Tile is een 2,5 mm dikke vloer met een slijtlaag van 0,55 mm. Zoals de naam al zegt, is dit een vinyl vloer in tegeldecor. De Pure Tile is uitgevoerd in het formaat 60,96 x 60,96 cm wat deze prachtige collectie uniek maakt!

Toon meer

Pure XL Register

Gelasta Pure XL Register is een Vinyl kwaliteit met extra lange planken! Planken met een lengte van 152 cm creëren een luxe uitstaling. De naam zegt het al, deze kwaliteit heeft een Register Embossing top laag.

Toon meer

Select

Ben je gevallen voor de charmes van een donkere houtlookvloer of toch net op zoek naar die ene lichte vloer? De Select is een Vinyl kwaliteit waar je alle kanten mee op kan. De hout decoren laten een duidelijke variatie in kleur zien.

Toon meer

Vario Visgraat

Deze Gelasta Vario Visgraat vloer heeft een voelbare houtnerfstructuur en een heuse vellingkant (v-groef) dit zorgt voor een optimaal planken gevoel! En omdat de vloer water resistent is, kan deze ook in badkamers gelegd worden.

Toon meer

Nevada

Met de Gelasta Nevada Vinyl vloeren breng je een rijke geschiedenis naar binnen. De combinatie tussen de noesten en de doorleefde, gerookte kleuren zorgt dat de toplaag en de structuur perfect bij deze plank wordt weergegeven.

Toon meer

Nova

Met de Gelasta Nova Vinyl vloeren collectie brengen wij vier Vinyl tegeldecoren in drie verschillende grote formaten op de markt. Zo kun je ook in kleinere ruimtes hetzelfde tegeldecor perfect doorleggen zonder veel snijverlies.

Toon meer

Nova XL

Een betonlook is razend populair alleen verwerkt in een Vinyl tegel biedt het vele praktische en duurzame voordelen. Met de Gelasta Nova XL Vinyl vloeren collectie brengen wij vier Vinyl tegeldecoren in drie verschillende grote  formaten op de markt.

Toon meer

Oakland

Deze blanke, licht eiken vloer met een gerookte look matcht feilloos met een open, eigentijds interieur. Hoewel de Gelasta Oakland Vinyl vloer rustig oogt, is hij allesbehalve saai te noemen.

Toon meer

Oakland Visgraat

Stijlvol en tijdloos: een visgraat patroon is van alle tijden en niet meer weg te denken uit de interieurs in Nederland. Vier prachtige, warme eikendecoren uit onze Gelasta Oakland Visgraat Vinyl vloeren.

Toon meer
Casa Vloeren

Lijm Vinyl

Voor iedere ruimte de beste vloer vinden. Dat is onze passie. Iedere dag weer. Zo willen we u als woning- of projectinrichter het meest trendy, innovatieve en betaalbare tapijt, vinyl, laminaat aanbieden. Dankzij meer dan veertig jaar kennis en ervaring weten we de weg naar de beste producenten moeiteloos te vinden. We reizen er graag de wereld voor over. En als we iets niet kunnen vinden? Dan ontwikkelen we het gewoon zelf in samenwerking met onze fabrikanten. Zo zijn we uw gids in vloeren voor in huis en op de werkvloer.

De gerenommeerde fabrikanten waarmee we al jarenlang samenwerken, leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsvloeren op basis van de laatste productietechnieken en de nieuwste trends. Dit leidt tot een breed assortiment waarmee u zich kunt blijven onderscheiden in de dynamische vloerenmarkt. Ook qua prijs, want een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is op al onze producten van toepassing.

De wortels van Gelasta liggen in Genemuiden, de tapijtstad van Nederland. Wij zijn een echt familiebedrijf, dat in 1975 opgericht is door Henk en Jan Last: twee broers afkomstig uit een gezin van tapijtondernemers. Inmiddels staat met Henk-Jan de tweede generatie aan het roer. In veertig jaar tijd groeide Gelasta onder hun leiding uit tot een toonaangevende groothandel in alle soorten vloeren.

Arizona
Deze Vinyl vloer is geschikt voor project- en woongebruik. Ook is de Arizona waterproof, wat betekent dat hij ook in de badkamers gelegd kan worden. Deze vinyl kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en speelt in op de nieuwste woontrends! De Arizona heeft met 8 verschillende hout doceren voor elk interieurstijl een passend decor.

City
Vinyl vloer City is een 2,5 mm dikke vloer met een slijtlaag van 0,55 mm. De City is een dryback Vinyl wat betekent dat deze verlijmd moet worden. Deze Vinyl vloer is geschikt voor project- en woongebruik. Ook is de City waterproof, wat betekent dat hij ook in de badkamers gelegd kan worden. Deze Vinyl kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en speelt in op de nieuwste woontrends! De City heeft met 12 verschillende hout decoren en twee tegelmotieven uitgevoerd in een plankformaat voor elk interieurstijl een passend decor.

City Visgraat
De visgraat vloer is de interieurtrend van het moment! Dit Vinyl is speciaal gemaakt om in visgraat motief te leggen en heeft een hoogwaardige, levensechte uitstraling die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is.  Dit Vinyl is uitgevoerd in drie warme aarde decoren en zal uw interieur gelijk een warm gevoel geven. De City visgraat is uitgevoerd met een 4-zijdige vgroef, zodat het visgraat motief perfect tot zijn recht komt. Dit Vinyl heeft veel bijkomende voordelen. Zo is de City visgraat geschikt voor vloerverwarming, is het makkelijk in onderhoud, slijtvast en zelfs vochtbestendig. Dit betekent dat de City visgraat zelfs in uw badkamer gelegd kan worden.

City Register
Vinyl vloer City is een 2,5 mm dikke vloer met een slijtlaag van 0,55 mm. De City is een dryback Vinyl wat betekent dat deze verlijmd moet worden. Deze vinyl vloer is geschikt voor project- en woongebruik. Ook is de City waterproof, wat betekent dat hij ook in de badkamers gelegd kan worden. Deze Vinyl kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en speelt in op de nieuwste woontrends!

Pure
Vinyl vloer Pure is een 2,5 mm dikke vloer met een slijtlaag van 0,55 mm. De Pure is een dryback Vinyl wat betekend dat deze verlijmd moet worden. Dit kan alleen op een geëgaliseerde vloer. De Pure is geschikt voor project- en woongebruik. En omdat de vloer waterresistent is, kan deze ook in badkamers gelegd worden. Deze kwaliteit Vinyl heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En met acht verschillende houtdecoren, is er voor elk interieur een passende vloer.

Pure Tile
Vinyl vloer Pure Tile is een 2,5 mm dikke vloer met een slijtlaag van 0,55 mm. Zoals de naam al zegt, is dit een Vinyl vloer in tegeldecor. De Pure Tile is uitgevoerd in het formaat 60,96 x 60,96 cm wat deze prachtige collectie uniek maakt! De Pure Tile is geschikt voor zwaar woon- en project gebruik. Dit Vinyl is waterresistent, dat betekent dat deze vloer ook perfect in bijvoorbeeld uw badkamer gelegd kan worden. De Pure Tile heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding wat zich onderscheid van ieder ander tegel Vinyl. Dit Vinyl is uitgevoerd in 7 prachtige decoren.

Pure XL Register
Gelasta Pure XL Register is een Vinyl kwaliteit met extra lange planken! Planken met een lengte van 152 cm creëren een luxe uitstaling. De naam zegt het al, deze kwaliteit heeft een Register Embossing top laag. Deze toplaag zorgt voor een natuurgetrouwe uitstraling door zichtbare en voelbare noesten en houtstructuren. De Pure XL Register is een 2,5 mm dikke vloer met een slijtlaag van 0,55 mm. Dit maakt deze dryback Vinyl kwaliteit geschikt voor project- en woongebruik. De Pure XL Register is waterproof, wat betekent dat ook deze Pure XL Register zelfs in een badkamer gelegd kan worden!

Excellent XL Register
Gelasta Excellent XL Register is een Vinyl kwaliteit met extra lange planken! Planken met een lengte van 153 cm creëren een luxe uitstaling. De naam zegt het al, deze kwaliteit heeft een Register Embossing top laag. Deze toplaag zorgt voor een natuurgetrouwe uitstraling door zichtbare en voelbare noesten en houtstructuren. De Excellent XL Register is een 2,5 mm dikke vloer met een slijtlaag van 0,55 mm. Dit maakt deze dryback Vinyl kwaliteit geschikt voor project- en woongebruik. De Excelent XL Register is waterproof, wat betekent dat ook deze Excellent XL Register zelfs in een badkamer gelegd kan worden!