• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Click Vinyl

Met de Gelasta Rigid Click haal je een vloer in huis, die op een echt houten vloer lijkt maar over het comfort van een PVC vloer beschikt: duurzaam, eenvoudig te onderhouden, geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig.

Authentic

Met de Authentic haal je een vloer in huis, die op een echt houten vloer lijkt maar over het comfort van een vinyl vloer beschikt: duurzaam, eenvoudig te onderhouden, geschikt voor vloerverwarming én waterbestendig.

Toon meer

Callisto

Liefde op het eerste gezicht? Wij geloven erin! De Callisto is een vloer waar je hart sneller van gaat kloppen. Met deze prachtige, bijzonder lange plank (153,2 cm) creëer je dé ultieme woonbelevenis. Met een dikte van 5 mm en een slijtlaag van 0.55 mm.

Toon meer

Callisto Visgraat

Een perfecte visgraatvloer creëren doe je eenvoudig met de Callisto Visgraat. Een trendy vloer met een klassieke knipoog! Nu beschikbaar in het eigentijdse formaat van 73,0 x 14,6 cm.

Toon meer

City

Vinyl vloer Gelasta City is een click vinyl wat betekent dat deze zwevend ligt. Deze Vinyl vloer is geschikt voor project- en woongebruik.

Toon meer

City Visgraat

Vinyl vloer Gelasta City Visgraat is een click PVC wat betekent dat deze zwevend ligt. Deze vinyl vloer is geschikt voor project- en woongebruik.

Toon meer

Grande

Klik Vinyl Gelasta Grande is een unieke betonlook click vinyl. Een trendy vloer met een klassieke knipoog! Deze betoonlook click vinyl van Gelasta is geheel schadelijke weekmakers vrij.

Toon meer

Rigid Core XL

De click Vinyl Gelasta Rigid Core XL is sfeervol en krachtig. Deze vloeren combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van vinyl en het eenvoudige legproces van click vloeren.

Toon meer

Rigid Core XL Register

De click Vinyl Gelasta Rigid Core XL Register is sfeervol en krachtig. Deze vloer combineert het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van vinyl en het eenvoudige legproces van click vloeren. Deze variant heeft een Register Embossing toplaag.

Toon meer

Select

Ben je gevallen voor de charmes van een donkere houtlookvloer of toch net op zoek naar die ene lichte vloer? De Select is een Vinyl kwaliteit waar je alle kanten mee op kan. De verschillende houtdecoren laten een duidelijke variatie in kleur zien.

Toon meer

Nova

Met de Gelasta Nova Vinyl vloeren collectie brengen wij vier Vinyl tegeldecoren in drie verschillende grote formaten op de markt. Zo kun je ook in kleinere ruimtes hetzelfde tegeldecor perfect doorleggen zonder veel snijverlies.

Toon meer

Nevada

Met de Gelasta Nevada Vinyl vloer breng je een rijke geschiedenis naar binnen. De combinatie tussen de noesten en de doorleefde, gerookte kleuren zorgt dat de toplaag en de structuur perfect bij deze plank wordt weergegeven.

Toon meer

Oakland

Deze blanke, licht eiken vloer met een gerookte look matcht feilloos met een open, eigentijds interieur. Hoewel de Gelasta Oakland Vinyl vloer rustig oogt, is hij allesbehalve saai te noemen.

Toon meer

Oakland Visgraat

Stijlvol en tijdloos: een visgraat patroon is van alle tijden en niet meer weg te denken uit de interieurs in Nederland. Vier prachtige, warme eikendecoren uit onze Gelasta Oakland Visgraat Vinyl vloeren collectie.

Toon meer
Casa Vloeren

Click Vinyl

Voor iedere ruimte de beste vloer vinden. Dat is onze passie. Iedere dag weer. Zo willen we u als woning- of projectinrichter het meest trendy, innovatieve en betaalbare tapijt, laminaat en vinyl aanbieden. Dankzij meer dan veertig jaar kennis en ervaring weten we de weg naar de beste producenten moeiteloos te vinden. We reizen er graag de wereld voor over. En als we iets niet kunnen vinden? Dan ontwikkelen we het gewoon zelf in samenwerking met onze fabrikanten. Zo zijn we uw gids in vloeren voor in huis en op de werkvloer.

De gerenommeerde fabrikanten waarmee we al jarenlang samenwerken, leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsvloeren op basis van de laatste productietechnieken en de nieuwste trends. Dit leidt tot een breed assortiment waarmee u zich kunt blijven onderscheiden in de dynamische vloerenmarkt. Ook qua prijs, want een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is op al onze producten van toepassing.

De wortels van Gelasta liggen in Genemuiden, de tapijtstad van Nederland. Wij zijn een echt familiebedrijf, dat in 1975 opgericht is door Henk en Jan Last: twee broers afkomstig uit een gezin van tapijtondernemers. Inmiddels staat met Henk-Jan de tweede generatie aan het roer. In veertig jaar tijd groeide Gelasta onder hun leiding uit tot een toonaangevende groothandel in alle soorten vloeren.

Rigid Core XL
Rigid Core XL vloeren zijn sfeervol en krachtig. Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van Vinyl en het eenvoudige legproces van click vloeren. Rigid Core XL (5 mm dik) heeft een prachtige natuurgetrouwe uitstraling. Tegelijkertijd is het product sterker en stabieler dan de traditionele clickvloer. Rigid Core XL (153, 20 x 22,50 cm) is dé vloer voor elke ruimte in huis! Gelasta levert de ultieme vloer van de toekomst in tien verschillende decoren en is uitgerust met een slijtlaag van 0,55 mm! Tevens is de Rigid Core XL geschikt voor al uw projecten. 

Rigid Core XL Register
Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van Vinyl en het eenvoudige legproces van click vloeren. Rigid Core XL (5mm dik) heeft een Register Embossing toplaag. Deze toplaag zorgt voor een natuurgetrouwe uitstraling door zichtbare en voelbare noesten en houtstructuren. Tegelijkertijd is het product sterker en stabieler dan de traditionele clickvloer. Rigid Core XL Register (153, 20 x 22,50 cm) is dé vloer voor elke ruimte in huis! Gelasta levert de ultieme vloer van de toekomst in vier verschillende decoren en is uitgerust met een slijtlaag van 0,55 mm!

Rigid Core Tile
Rigid Core Tile vloeren zijn sfeervol en krachtig. Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van Vinyl en het eenvoudige legproces van click vloeren. Rigid Core Tile (5mm dik) is zoals de naam al zegt een Vinyl vloer in tegelmotief. Deze pvc vloer heeft een prachtige natuurgetrouwe uitstraling. Tegelijkertijd is het product sterken en stabieler dan de traditionele clickvloer. 

Rigid Core Visgraat
De visgraat vloer is de interieurtrend van het moment! Dit Vinyl is speciaal gemaakt om in visgraat motief te leggen en heeft een hoogwaardige, levensechte uitstraling die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is.  Dit Vinyl is uitgevoerd in twee warme aarde decoren en zal uw interieur gelijk een warm gevoel geven.