• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Floer Lijm Vinyl

Ervaar onze passie voor hout in de levensechte houten designs met “register embossed” 3D houtstructuren. De ijzersterke slijtlagen maken het Floer Dorpen, Bossen, Tegel, Visgraat en Walvisgraat Vinyl uitzonderlijk duurzaam.

Dorpen

IJzersterk en kindvriendelijk? De Dorpen Vinyl collectie van Floer bestaat uit sterke en veilige vloeren met een keiharde slijtlaag. Met het REACH certificaat zijn deze vloeren net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed!

Toon meer

Bossen

Een Vinyl vloer met een levensechte voelbare houtstructuur en subtiele microvelling. Floer Bossen Vinyl heeft het. Dankzij de extra brede en lange Vinyl plank wordt de sfeer van een luxe eiken vloer gecreëerd.

Toon meer

Tegel

Ontdek het Floer Tegel Vinyl, zachte steenformaat Vinyl vloeren die comfortabel en warm aanvoelen. Wil jij graag een tegelvloer in huis maar vind je echte plavuizen ook zo koud en kil? Het Floer Vinyl is flexibel en voelt zacht aan de voeten.

Toon meer

Visgraat

Kindvriendelijk, ijzersterk en sfeervol? De Floer Visgraat Vinyl vloeren hebben het allemaal! De collectie kunststof vloeren bestaat uit visgraat planken met een microvelling, voelbare houtstructuur en is zo veilig als kinderspeelgoed.

Toon meer

Walvisgraat

Groots en indrukwekkend: Floer Walvisgraat Vinyl vloeren, de extra grote opvolger van het Visgraat Vinyl. De collectie is breder en langer dan ‘zijn kleine broertje’ de standaard visgraat Vinyl vloeren.

Toon meer
Casa Vloeren

Floer Lijm Vinyl

Bekijk het ruime assortiment Floer Plak Vinyl vloeren. Doordat deze vloeren worden verlijmd op de ondergrond liggen ze uiterst strak. Dorpen Vinyl vloeren bestaat uit maar liefst 8 eiken kleuren, van licht eiken naar donker gerookt eiken en een aantal er tussenin. Op zoek naar een Plak Vinyl vloer met 3D structuur? De levensechte houtstructuren van Bossen Vinyl vloeren zijn afgewerkt met register embossing. Het creëert een luxe sfeer van een echte eiken planken. Plak Vinyl Tegels hebben een formaat van 60 cm bij 60 cm maar zijn ook in XL formaat beschikbaar! Luxe Visgraat Vinyl vloeren zijn kindvriendelijk, ijzersterk en sfeervol. Een unieke Vinyl vloer met een realistische eiken uiterlijk? Kies voor extra groot visgraat Vinyl, oftewel Floer Walvisgraat Vinyl vloeren. Extra grote visgraat Vinyl vloeren zijn enorm populair. Het luxe eiken design en ongekende formaat van de planken zijn prachtig om te zien. De ijzersterke kunststof vloeren zijn eco-vriendelijk geproduceerd uit schoon Vinyl en voorzien van het REACH certificaat. Hierdoor dragen ze bij aan een schoon binnenmilieu.