• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Floer Click Vinyl

Mooi als hout, praktisch als Vinyl! Het assortiment Click Vinyl is geproduceerd met een stabiele rigid mineraal core tussenlaag. Bovendien zijn de vloeren uit deze collectie voorzien van een geavanceerde click verbinding.

Natuur Click

Mooi als hout, praktisch als Vinyl! Het zijn de Floer Natuur Click Vinyl vloeren dankzij de natuurgetrouw eiken houtstructuur. Je kunt zelf jouw Vinyl vloer leggen dankzij de geavanceerde Fastclick verbinding.

Toon meer

Tegel Click

Niet te onderscheiden van steen, praktisch als PVC! De Rigid Tegel Click PVC vloeren zijn ijzersterk en 100% waterbestendig. Hierdoor is de vloer zeer eenvoudig te reinigen en perfect voor iedere ruimte in huis.

Toon meer

Visgraat Click

Visgraat PVC zelf leggen? Met de Floer Visgraat Click PVC vloeren is het mogelijk. Door de handige Floer Unidrop verbinding leg je dit Visgraat Click PVC makkelijk zelf. Met de rubberen hamer bevestig je de planken zeer eenvoudig en snel.

Toon meer
Casa Vloeren

Floer Click Vinyl

Mooi als hout, praktisch als Vinyl! Het assortiment Click Vinyl is geproduceerd met een stabiele rigid mineraal core tussenlaag. Bovendien zijn de vloeren uit deze collectie voorzien van een geavanceerde klikverbinding. Afgewerkt met een levensechte eiken uitstraling en matte toplaag zijn de Natuur Click Vinyl Vloeren niet te onderscheiden van echt hout. Deze vloeren bestaan bovendien uit extra brede en extra lange planken! Ervaar ook de luxe rigid Visgraat Click Vinyl vloeren. Deze ijzersterke kunststof vloeren zijn 100% waterbestendig en gemakkelijk zelf te installeren. Op zoek naar Tegels voor in jouw woning? Bekijk Tegel Click Vinyl, ze zijn niet van steen te onderscheiden maar hebben alle voordelen van Vinyl vloeren! De kunststof tegels zijn met 45,7 cm bij 91,4 cm groot waardoor het luxe stenen uiterlijk extra wordt benadrukt.