• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Douwes Dekker® Ambitieus

Deze serie Douwes Dekker® Vinyl-vloeren is uniek door een grote keuze in watervaste vloeren. Ze zijn zonder uitzondering ook geschikt voor de badkamer en keuken. Zorgeloos Vinyl voor je hele woning!

Lijm Vinyl

Douwes Dekker Ambitieus collectie is naast de click ook beschikbaar als plak-Vinyl en van zulke goede kwaliteit dat de Vinyl houtlook bijna niet meer te onderscheiden is van een echte houten vloer. Een goede en gladde ondervloer is wel belangrijk.

Toon meer

Click PVC

Tja, je bent ambitieus of je bent het niet. Heb je een passie voor design of wil je echt wat anders? Bij de click vloeren is het mogelijk de tegels met de visgraten te combineren. Grandioos!

Toon meer
Casa Vloeren

Douwes Dekker® Ambitieus

en je ambitieus als je streeft naar perfectie? Deze serie Douwes Dekker® Vinyl-vloeren is uniek door een grote keuze in watervaste vloeren. Ze zijn zonder uitzondering ook geschikt voor de badkamer en keuken. Zorgeloos Vinyl voor je hele woning! De collectie bestaat uit riante planken, lange planken, vierkante tegels en visgraat. De 4-zijdige minivellingkant geeft een mooi beeld en de 0,55 mm dikke slijtlaag is bijzonder sterk. Klinkt geweldig, nietwaar? Het wordt nóg beter: de Riante planken hebben tot wel 16 verschillende planken per decor. Daardoor zie je minder herhaling in je vloer, het oogt bijzonder natuurgetrouw. Douwes Dekker® Ambitieus is daarbij zeer geschikt voor vloerverwarming. Geniaal! 

Klik Vinyl
Tja, je bent ambitieus of je bent het niet. Heb je een passie voor design of wil je echt wat anders? Bij de klik vloeren is het mogelijk de tegels met de visgraten te combineren. Grandioos! Onder de drager van de klik variant zit een speciale laag waardoor bij vlakke ondergronden geen aparte ondervloer nodig is. Bovendien zorgt deze laag voor prettig loopcomfort en uitstekende geluiddemping. In combinatie met de Marathon Super ondervloer is Ambitieus Klik Vinyl ook geschikt als 10 dB oplossing voor appartementen. Onze dealers vertellen er graag meer over! 

Plak Vinyl
Douwes Dekker® Ambitieus collectie is naast de klik ook beschikbaar als plak-Vinyl en van zulke goede kwaliteit dat de Vinyl houtlook bijna niet meer te onderscheiden is van een echte houten vloer. Een goede en gladde ondervloer is wel belangrijk, je Douwes Dekker dealer kan je hierover van passend advies voorzien. De decoren van de plak-Vinyl komen overeen met de klik variant, de dikte en afmetingen van deze vloeren zijn anders. Is jouw doel een makkelijk te onderhouden, voordelige en waterbestendige vloer? Dan eindigt je zoektocht hier!