• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

COREtec Essentials Vinyl

De Essentials vinyl vloeren van COREtec zijn een klasse apart. Deze vloeren hebben een zeer stil loopgeluid, wat in iedere omgeving natuurlijk ideaal is. Zoals u gewend bent van een COREtec vloer, zijn deze makkelijk te plaatsen.

Essentials Tile

De COREtec® Essentials Tile is gemaakt voor intensief gebruik. Dit betekent dat de vloer uitstekend bestendig is tegen krassen en stoten. Bovendien is de COREtec® Essentials Tile collectie 100% waterdicht.

Toon meer

Essentials Tile+

De COREtec® Essentials Tile+ is gemaakt voor intensief gebruik. Dit betekent dat de vloer uitstekend bestendig is tegen krassen en stoten.

Toon meer

Essentials Tile++

De COREtec® Essentials Tile++ Serie bestaat uit maar liefst acht lagen en is toch slechts 5mm dik. Deze lagen zorgen ervoor dat deze mooie vloer vele voordelen heeft en echt tegen een stootje kan.

Toon meer

Essentials 1200

Wilt u ook zo graag een mooie houten vloer, maar zit u niet te wachten op het onderhoud? Dan is de COREtec® Essentials 1200 de juiste keuze. Deze vloer is niet alleen onderhoudsarm, maar ook zeer bestendig tegen krassen en water.

Toon meer

Essentials 1200+

De COREtec Essentials 1200+ is niet gemaakt van echt hout, maar van sterk polyvinylchloride (vinyl) met een levensechte houtprint. Hierdoor kunt u de vloer in elke ruimte leggen en zorgeloos genieten in huis.

Toon meer

Essentials 1500

Bent u een echte liefhebber van een stoer industrieel interieur? Dan mag de COREtec® Essentials 1500 zeker weten niet in uw woning ontbreken. Deze schitterende bruine vloer weerspiegelt de natuurlijke schoonheid van echt hout.

Toon meer

Essentials 1500+

De COREtec® Essentials 1500+ vinyl vloer is natuurlijk heel mooi. De vloer heeft slijtwaarde klasse 33, dat betekent dat je ze ook in druk belopen winkels, restaurants etc kunt plaatsen.

Toon meer

Essentials 1800

De COREtec® Essentials 1800 collectie biedt huiseigenaren een stijlvol en geavanceerd alternatief voor Gluedown vinyl, ander klikvinyl of laminaatvloeren.

Toon meer

Essentials 1800+

Door de verschillende stijlen en kleurtonen creëer je met gemak een interieur dat volledig bij je past. De collectie keert terug naar de originele parketlook en bestaat uit een ruim assortiment planken en tegels met verschillende lengtes en breedtes.

Toon meer

Essentials 1800++

Deze collectie is gemaakt met de gepatenteerde opbouw op een innovatieve geëxtrudeerde kern gemaakt van gerecycled hout en bamboe stof, kalksteen en virgin vinyl. De COREtec® Essentials 1800++ is 100% waterproof.

Toon meer

Essentials 1800+++

De Essentials 1800+++ PVC vloeren van COREtec® zijn een klasse apart. Deze vloeren hebben een zeer stil loopgeluid, wat in iedere omgeving natuurlijk ideaal is.

Toon meer

Essentials Visgraat

Dankzij het grote succes van de COREtec® visgraatvloeren in kleiner formaat is er in deze collectie gekozen voor grotere planken. Die kan je volgens verschillende legpatronen installeren, afhankelijk van wat bij jou en de ruimte past.

Toon meer

Essentials Multi

De COREtec® Essentials Multi vinyl collectie biedt huiseigenaren een stijlvol en geavanceerd alternatief voor Gluedown vinyl, ander klikvinyl of laminaatvloeren.

Toon meer
Casa Vloeren

COREtec Essentials Vinyl

COREtec® Essentials vinyl vloeren

De Essentials vinyl vloeren van COREtec® zijn een klasse apart. Deze vloeren hebben een zeer stil loopgeluid, wat in iedere omgeving natuurlijk ideaal is. Zoals u gewend bent van een COREtec® vloer, zijn deze makkelijk te plaatsen. Deze vloeren kunnen ook bijna overal geplaatst worden doordat ze geen last hebben van schommelingen in de luchtvochtigheid of temperatuur. Daarnaast zijn deze Essentials vloeren 100% waterproof! Door de onderlaag van kurk heeft u waarschijnlijk ook geen ondervloer nodig. In één keer klaar dus!

Essentials: een van de vele vinyl vloeren van COREtec®

COREtec® ontwikkelt de meest duurzame vloeren. Elke soort heeft zo zijn eigen voordelen, zo ook de Essentials collectie. Wat alle collecties gemeen hebben, is dat ze extreem stabiel zijn en geschikt zijn voor vrijwel iedere ondergrond. Heeft u huisdieren? Dan is deze vloer ook ideaal. Ze hebben namelijk een hoge krasweerstand, dus nageltjes maken geen kans. De vloeren worden natuurlijk gemaakt van vinyl, maar ook van gerecycled hout, gebrande kalk en bamboe. Daarnaast heeft iedere COREtec® plank een eigen onderlaag van kurk, waardoor de vloer ook toegepast kan worden met vloerverwarming en waardoor het in veel gevallen niet nodig is om de ondergrond eerst te egaliseren.