• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Elemental Isocore Visgraat Vinyl vloeren

De Aspecta Elemental Isocore Visgraat creëert de perfecte sfeer in elke ruimte. Aspecta Elemental Isocore Visgraat heeft een bijzonder authentieke en tegelijkertijd vuilbestendige, onderhoudsvriendelijke oppervlakafwerking. Daardoor is er altijd eentje di
Casa Vloeren

Elemental Isocore Visgraat Vinyl vloeren

De Aspecta Elemental Isocore Visgraat collectie bestaat uit 6 zeer natuurlijk ogende decoren. Door het extreem realistische houtstructuur zijn de planken bijna niet van echt te onderscheiden. De Visgraat Plank heeft een innovatieve, slijtbestendige DuraspectTM-afwerking die het gevoel van hout combineert met de voordelen van luxueus Vinyl. Dit effect wordt ook nog eens versterkt door de v-groeven die je aan alle zijden van de plank aantreft.

Kortom, de Aspecta Elemental Isocore Vinyl vloeren beschikken over een uniek en realistisch design, krimpt niet, zet niet uit, is 100% watervast en door het handige kliksysteem zeer makkelijk te plaatsen. De planken komen legklaar uit de doos en hoeven niet geacclimatiseerd te worden. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat je voor zeer lange tijd veel plezier zult hebben van deze sfeervolle en super sterke Aspecta Elemental Isocore Vinyl vloer.