• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Aspecta Flooring

Aspecta is een hoogwaardig vloerenmerk, dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van luxe vinyl vloeren. De jarenlange ervaring van Aspecta maakt dat zij voorop loopt in de markt voor Laminated Vinyl Tiles (LVT). U ziet dat niet alleen terug in het design van de vloertegels, maar ook in de kwaliteit van het materiaal. Een Aspecta vloer gaat een leven lang mee. Aspecta LVT vloeren zijn niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook op het gebied van esthetiek winnen de LVT vloeren het van concurrenten. De diverse structuren en designs zijn niet van echt te onderscheiden. Dus voor een echte ‘houtlook’ of een ‘keramische’ uitstraling zijn Aspecta vinylvloeren de ideale keuze. Daarnaast zijn de vloertegels extreem slijtvast. Dankzij de PU toplaag met keramische deeltjes zijn de tegels nog harder dan diamant. 

Aspecta One

Aspecta One bestaat uit 46 trendsettende tegels en planken in kleuren die in elk type ruimte op hun plaats zijn. In het oog springende texturen die de natuurlijke details van de designs benadrukken.

Toon meer

Aspecta Five

Het 109 producten tellende assortiment van Aspecta Five geeft vloeren een nieuwe dimensie voor aannemers wereldwijd. Het design, de kleuren en de textuur van deze collectie mooie tegels en planken zijn prachtig.

Toon meer

Aspecta TEN

ISOCORE wordt gemaakt met een geëxtrudeerde vinylconstructie met gesloten cellen waardoor het sterk en stijf is maar toch ongelooflijk licht. Hierdoor is Aspecta Ten uiterst duurzaam, gemakkelijk te installeren en 100 % waterdicht.

Toon meer

Elemental by Aspecta

4-zijdige microbevel , Isocore technologie, Keramische lakafwerking. Inclusief geïntegreerde ondervloer.

Toon meer
Casa Vloeren

Aspecta Flooring

Ervaringen in de natuur zijn niet alleen aangenaam en van positieve invloed op ons emotionele welzijn, onze fysieke gezondheid verbetert er ook door. Het is gebleken dat blootstelling aan natuurlijke elementen je prettiger kan doen voelen, de bloeddruk kan verlagen en zelfs onze creatieve en cognitieve prestaties ten goede kan komen. De rijke kleuren en details van Aspecta's designs geven uitdrukking aan de natuurlijke elementen hout en steen, en laat ons in een bebouwde omgeving profiteren van de voordelen van de natuur.

PVC Dryback
Aspecta heeft pvc-vloeren in alle prijsklassen en alle denkbare motieven en kleuren in het assortiment. Belangrijk onderscheid is er tussen dryback pvc en click pvc. Dryback pvc vloeren zijn leverbaar in verschillende maatvoeringen waardoor de vloer geschikt is voor project- en woongebruik. De pvc kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en speelt in op de nieuwste woontrends! Deze PVC vloer bestaat uit losse tegels die verlijmd moeten worden, daarvoor moet eerst de contructievloer geegaliseerd en nageschuurd worden.

Elemental By Aspecta
Deze collectie bestaat uit diverse kleuren Click PVC vloeren. Kijk onder het oppervlak van een prachtige Aspecta Ten-vloer, dan ontdekt je de perfecte basis - ISOCORE Technology. ISOCORE wordt gemaakt met een geëxtrudeerde vinylconstructie met gesloten cellen waardoor het sterk en stijf is maar toch ongelooflijk licht. Hierdoor is Aspecta Ten uiterst duurzaam, gemakkelijk te installeren en 100 % waterdicht.