Osmo Hardwax-Olie

Osmo Hardwax-Olie: Meer dan 30 jaar geleden ontwikkelde Osmo Holz und Coler GmbH & Co KG in zijn eigen fabriek een nieuw product: Hardwax-Olie Original 3032. De hout afweking is gebaseerd op natuurlijke oliën, wassen en creëert een duurzaam oppervlak voor houten vloeren en meubels.

Het product zorgde voor revolutie op het gebied van houten oppervlaktebehandeling over de hele wereld. Het voordeel van natuurlijke hout afwerking: de olie trekt in het hout en beschermt het van binnenuit, en de wax vormt een stabiele, krasbestendige beschermde laag op het houten oppervlak. Het hout kan vocht opnemen en afgeven en de afwerking zal niet barsten, schilferen of afbladeren. Het vertoont een goede weerstand tegen vocht en is gemakkelijk te onderhouden.

Het micro poreuze oppervlak is bestand tegen slijtage, vocht en vlekken en is duurzaam en extreem slijtvast. Wanner het droog is, is het bestand tegen speeksel en zweet en daarom geschrikt voor kinderspeelgoed. Bovendien zijn herstellingen van vlekken mogelijk. Hardwax-Olie is beschikbaar in vier verschillende glansgraden: zijde-mat (3032), mat (3062), semi-mat (3065) en glanzend (3011). 1 liter is circa voldoende voor 24 m2 bij een laag.

Osmo Hardwax-Olie

Voor meer informatie: Osmo Hardwax-Olie