QUICK-STEP PARKET

Sinds haar entree op de markt in 1990 is Quick-Step een bekende naam onder de vloerspecialisten. Het merk heeft een groot aanbod in zowel laminaat, vinyl en parket. Quick-Step is een merk dat zich altijd blijft ontwikkelen. Ze willen het mooiste resultaat voor jou en tegelijkertijd willen ze er ook voor zorgen dat het leggen van de vloeren zo eenvoudig mogelijk is. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat ze in 1997 het ‘uniclic-systeem’ bedacht hebben. Vanaf toen werd het leggen van laminaat een stuk makkelijker voor iedereen.

Quick-Step Variano

Quick-Step Compact parket € 57,95 /m² incl. btw

Quick-Step Compact vloeren tonen de schoonheid en stijl van echt hout, met een kern van HDF die een totale dikte van 12,5 mm oplevert – erg handig voor renovatieprojecten en voor kamers met vloerverwarming.

Collectie

Quick-Step Variano parket € 59,95 /m² incl. btw

Quick-Step Variano vloeren zijn in alle opzichten uniek. Ze hebben samengestelde planken van eikenhout, met de aanblik van een gerenoveerde teruggewonnen vloer. Hun verweerde randen, gebarsten knopen, zaagsneden en variaties in kleur en afmetingen dragen bij tot het unieke karakter van deze vloeren.

Collectie

Quick-Step Intenso parket € 64,95 /m² incl. btw

Quick-Step Intenso vloeren geven een unieke uitstraling aan elke ruimte, of ze nu trendy of traditioneel is. Met een teruggewonnen look en een dynamisch visgraatpatroon gecombineerd met een ongeëvenaard plaatsingsgemak, wordt elke kamer een schitterende blikvanger.

Collectie

Quick-Step Imperio parket € 84,95 /m² incl. btw

De extra lange en extra brede planken van de collectie Imperio stralen klasse en kwaliteit uit. Ze geven je kamer een uniek gevoel van diepte en exclusiviteit en benadrukken het gevoel, de authenticiteit en het vakmanschap van echt hout. Bovendien versterken de naden op de vier vlakken van de plank het effect van een extra grote plank.

Collectie

Quick-Step Castello parket € 89,95 /m² incl. btw

De Quick-Step Palazzo collectie staat voor hout in al zijn schoonheid. Deze prachtig geproportioneerde lange, brede planken geven elke kamer warmte en karakter. Alle dessins hebben een subtiele V-voeg aan de langste zijde van elke plank.

Collectie

Quick-Step Palazzo parket € 99,95 /m² incl. btw

De Quick-Step Palazzo collectie staat voor hout in al zijn schoonheid. Deze prachtig geproportioneerde lange, brede planken geven elke kamer warmte en karakter. Alle dessins hebben een subtiele V-voeg aan de langste zijde van elke plank.

Collectie

Quick-Step Massimo parket € 104,95 /m² incl. btw

Massimo vloeren beschikken over de langste en breedste planken in de hele Quick-Step parketcollectie. Dankzij de extrabrede afmetingen, de superieure authenticiteit en het ontegensprekelijke vakmanschap dompelt de unieke Massimo collectie je woning onder in pure luxe.

Collectie

Quickstep prijzen

De kwaliteit is hoog maar de Quickstep prijzen zijn laag. Kortom, de perfecte combinatie. Het merk is een grote bekende in de kluswereld en durft haar kwaliteit te waarborgen door wel 25 jaar fabrieksgarantie te geven op haar vloeren. Je weet dus zeker dat de vloer die vandaag zo mooi is, over tien jaar ook nog mooi is. En mocht er iets mis zijn, dan kan je er mee terug. Wij van Casa Vloeren nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Hier kunnen wij je alles vertellen over de vloeren van Quick-Step, tips voor het plaatsen van de vloeren en kunnen we samen kijken welke vloer het beste bij jouw inrichting past.

Het aanbod van Quick-Step

Bij Casa Vloeren beschikken we over een ruim aanbod Quick-Step vloeren. Het gaat hier dus om laminaat, vinyl en parket. De kleuren en patronen van de vloeren verschillen, zodat iedereen de perfecte vloer vindt. Omdat het merk het leggen van de vloeren zo makkelijk mogelijk maakt, is het goed mogelijk om dit zelf te doen. Wij kunnen je in onze showroom advies geven over de aanpak, zodat het een leuk en snel klusje wordt met een mooie vloer als resultaat.