Quick-Step

QUICK-STEP LAMINAAT

Bent je op zoek naar laminaat van topkwaliteit? Dan kan je niet om de vloeren van Quick-Step heen. Quick-Step laminaat staat al jaren synoniem voor duurzaamheid, innovatie, prachtige ontwerpen en eenvoudige plaatsing. In de showroom van Casa-Vloeren vind je een enorm aanbod van de prachtige laminaatvloeren van dit Vlaamse merk. Dankzij grootschalige inkoop kan je bij ons laminaat van Quick-Step kopen tegen zeer scherpe prijzen.

Quick-Step Creo € 15,99 /m² incl. btw

Naast de eenplankdessins wordt ook de vraag naar vloeren met meerdere samengevoegde strips steeds groter. Met gamma Creo is Quick-Step er perfect in geslaagd de breedte van de strips af te stemmen op het unieke karakter en de unieke stijl van elke houtsoort.

Collectie

Quick-Step Classic € 19,99 /m² incl. btw

Quick-Step Classic is meer dan een laminaatvloer. In dit assortiment vind je de evenwichtige combinaties van kleuren en stijlen, met een natuurlijke uitstraling.

Collectie

Quick-Step Eligna € 22,99 /m² incl. btw

De Quick-Step Eligna vloeren zijn opvallend mooi, dankzij hun uitstekende evenwicht tussen lengte en breedte. De solide, uitgestrekte plankenvloeren zonder groef scheppen een zacht, smaakvol effect.

Collectie

Quick-Step Eligna Wide € 25,99 /m² incl. btw

Het gamma Eligna Wide geeft de Eligna collectie een extra dimensie. Deze natuurlijke vloeren hebben extra brede planken die de rustieke patronen helemaal tot hun recht doen komen.

Collectie

Quick-Step Impressive € 25,99 /m² incl. btw

De Quick-Step Impressive collectie van middelgrote laminaatvloeren zorgen voor een uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en gevoel. Maar dat is nog niet alles: dankzij de unieke waterafstotende HydroSeal coating is Impressive laminaat niet alleen mooi, maar ook het meest waterbestendige laminaat ooit gemaakt.

Collectie

Quick-Step Elite € 28,99 /m² incl. btw

Quick-Step Elite vloeren met subtiele randafwerking zijn elegant en stijlvol. Omdat de planken naadloos op elkaar aansluiten – zoals bij alle Quick-Step vloeren, is er nooit stof of vuil tussen de voegen.

Collectie

Quick-Step Exquisa € 28,99 /m² incl. btw

Quick-Step Exquisa is een innovatieve plankenvloer met een tactiele oppervlaktestructuur en grote planken, verkrijgbaar in vier verschillende looks. Je ontdekt een, twee of drie afzonderlijke tegels per plank, dankzij de subtiele dwarsnaden. De versie met meerdere patronen gaat nog verder, met extra diepe naden die een aantrekkelijk lijnenspel scheppen en je vloer helemaal tot zijn recht brengen.

Collectie

Quick-Step Largo € 29,99 /m² incl. btw

De Quick-Step Largo planken zijn bijzonder – het zijn de langste en breedste planken van ons gamma – en zullen jouw kamer ook bijzonder maken. Met hun lengte van meer dan twee meter stralen ze klasse en kwaliteit uit.

Collectie

Quick-Step Perspective V4  € 33,99 /m² incl. btw

De Quick-Step Perspective collectie wordt gekenmerkt door een volmaakt evenwicht tussen de lengte en de breedte van de planken. De typische groeven van deze solide plankenvloeren verruimen het optisch perspectief van je interieur.

Collectie

Quick-Step Perspective Wide V2 € 33,99 /m² incl. btw

Het extra brede formaat van de collectie Perspective Wide benadrukt de natuurlijke kleurvariaties en laat de rustieke patronen van de vloeren mooi tot hun recht komen. De kenmerkende groeven scheppen bovendien een typisch plankeffect.

Collectie

Quick-Step Majestic € 36,99 /m² incl. btw

Majestic biedt je de langste, breedste en meest luxueuze vloerplanken uit de hele Quick-Step collectie. Dankzij de extragrote afmetingen, de natuurlijke look en de unieke waterbestendige technologie zijn ze de perfecte keuze voor een echt majestueus interieur.

Collectie

Quick-Step Impressive Ultra € 36,99 /m² incl. btw

De Quick-Step Impressive Ultra collectie van slijtbestendige, middelgrote laminaatvloeren zorgen voor een uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en gevoel. Maar dat is nog niet alles: dankzij de unieke waterafstotende HydroSeal coating is Impressive Ultra laminaat niet alleen mooi, maar ook het meest waterbestendige laminaat ooit gemaakt.

Collectie

Quick-Step Arte € 42,99 /m² incl. btw

De Quick-Step Arte collectie bestaat uit elegante, grote laminaattegels met een subtiele v-groef. Ze combineren de charme en duurzaamheid van een originele parket vloer met de praktische voordelen van laminaat.

Collectie

Quick-Step laminaat voor iedere ruimte en toepassing

In het uitgebreide assortiment van Quick-Step vind je laminaat dat geschikt is voor iedere toepassing en iedere ruimte. Zo kan al het Quick-Step laminaat boven traditionele vloerverwarming worden geplaatst. Ook kan je bij Quick-Step kiezen uit een uitgebreide collectie laminaatvloeren die geschikt zijn voor plaatsing in de badkamer. Zo kan je dezelfde laminaat soort door uw hele woning heen leggen. En natuurlijk heb je bij Quick-Step keuze uit een enorme hoeveelheid designs en houtsoorten.

Bij Quick-Step laminaat staan innovatie en kwalvoorop

Al sinds 1990 maakt Quick-Step laminaat hoogwaardig laminaat. Een sterke focus op kwaliteit en constante innovatie hebben daarbij altijd voorop gestaan. Quick-Step was dan ook de eerste fabrikant die zijn laminaat vloeren voorzag van een revolutionair en gepatenteerd kliksysteem. Daarmee werd laminaat leggen veel eenvoudiger, en konden laminaatvloeren na het leggen weer meegenomen en opnieuw geplaatst worden. Ook andere innovaties als de V-groef, de Scratch Guard bovenlaag en waterbestendige toplaag tonen aan dat Quick-Step laminaat steeds werkt aan het verbeteren van zijn laminaatvloeren.

Quick-Step kopen bij de specialisten

Wanneer je van plan bent om Quick-Step laminaat te kopen, dan helpen de specialisten van Casa Vloeren je graag bij de keuze van de juiste vloer. Kom langs in de ruime showroom om alle laminaatvloeren van Quick-Step zelf te bekijken. Naast scherpe prijzen biedt Casa Vloeren je ook een uitstekende service. We leveren in heel Nederland en België en kunnen er zelfs voor zorgen dat jouw laminaatvloer binnen één dag voor je wordt gelegd.