• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Style PC 400

Parket is de klassieker onder de vloerbedekkingen. Geen wonder: alleen echt hout levert die typische natuurlijke sfeer voor elke ruimte. Of het nou eikenparket, noten, esdoorn of kersen is, als landhuisplank of in visgraat: iedereen vindt bij MEISTER zijn persoonlijke favoriet!

Met MEISTER-Longlife-parket levert u een actieve bijdrage om het milieu te beschermen. Want dankzij de perfecte verbinding van een 2,5 mm toplaag van edel hout en de speciale HDF-tussenlaag is voor de productie van MEISTER-parket – in vergelijking met een massief houten vloer – slechts circa één tiende van de waardevolle grondstof hout nodig.

Vormen, kleuren, structuren – de natuur is een creatief wonder. In een overweldigende veelzijdigheid herhaalt ze zich geen enkele keer en elk element van haar schepping is uniek. Een vleugje daarvan vangen wij op in ons Longlife-parket Classic. Met natuurlijke elegantie past het stijlvol in elke ruimte en geeft daarbij blijk van een enorm vermogen tot gedaanteverwisseling bij het omzetten van een idee in ween individuele manier van wonen.

Parketvloeren uit de collectie Meister Style beloven wat hun naam zegt. Ze zijn stijlvol en daarbij echter modern en buitengewoon. Duidelijke scheuren en zichtbare sporen van veroudering wekken de used-look hier tot leven. De royale planken van deze serie die het klassieke legpatroon nieuw interpreteert.

Klik op onderstaande button om een offerte op te vragen van een vloer uit deze collectie.

Offerte aanvragen

Casa Vloeren