PARADOR PARKET

Ben je op zoek naar een mooie en goede parketvloer tegen een betaalbare prijs? Kom dan langs in de showroom van Cibo Vloeren in Breda. Daar vind je schitterende parketvloeren tegen de beste prijzen. Je kan bij ons bijvoorbeeld voordelig Parador parket kopen. De parketvloeren van deze Duitse fabrikant hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, en zijn daarnaast verkrijgbaar in enorm veel verschillende varianten. Een mooie parketvloer van Parador is daardoor voor ieder budget binnen handbereik.

Parador Basic parket

Basic biedt een rijke keuze aan aantrekkelijke en tijdloze parketvloeren voor prijsbewuste mensen, die evenzeer overtuigen door hun looks als hun veelzijdigheid en belastbaarheid.

Prijsopgave

Parador Classic parket

Opvallende elegantie en stijlzekerheid vindt u terug in deze producten met lange een levensduur: universeel bruikbare vloeren voor de hoogste eisen aan comfort en kwaliteit.

Prijsopgave

Parador Trendtime parket

Trendtime vloeren verbinden perfecte kwaliteit met trendy kleuren, formaten en patronen en buitengewone oppervlaktestructuren

Prijsopgave

Parador Eco balance parket

Een duurzaam productieprocedé en een bijzonder milieuvriendelijke omgang met hout duiden op onze inzet voor de bescherming van het milieu.

Prijsopgave

Parador Floorflieds parket

De Floor Fields Design Edition is waardering van natuurlijke vormen en structuren. Een hommage aan designklassiekers, gepaard met onverwacht nieuwe vloerperspectieven

Prijsopgave
Betaalbare Duitse kwaliteitsvloeren

Parador is een gerenommeerde Duitse producent van onder meer parketvloeren. Het bedrijf werd in 1977 opgericht als producent van bewerkte houten producten en maakt sindsdien naast meubelen ook verschillende soorten vloerbedekking waaronder parket, laminaat en vinyl. Parador zorgt er niet alleen voor dat parket van goede kwaliteit voor iedereen betaalbaar is. De vloeren uit de Eco Balance-lijn zijn bijvoorbeeld geproduceerd met speciale aandacht voor duurzaamheid en met milieuvriendelijke productie- en vervoersmethoden.

Enorm assortiment inspirerende vloeren

De collectie van Parador omvat bijna 200 verschillende parketvloeren. Stuk voor stuk mooi én van een uitstekende kwaliteit. Met houtsoorten en kleuren die uiteenlopen van klassieke lichte eiken vloeren tot gedistingeerde donkere vloeren van Amerikaanse walnoot. Voor iedere smaak en iedere portemonnee heeft Parador dan ook de juiste parketvloer. In de Basic-serie vind je bijvoorbeeld mooie en betaalbare tijdloze parketvloeren, terwijl je in de Trendtime-serie moderne vloeren, maar ook bijzondere ontwerpen met aparte houtsoorten vindt.

Parador parket kopen bij de vloerspecialist

Bij Cibo Vloeren kan je zeer voordelig Parador parket kopen. Bovendien krijg je bij ons uitgebreid advies over de geschikte parketvloer voor jouw woning. Daarnaast geven we handige tips voor het leggen en onderhoud van jouw vloer. En wilt je jouw parketvloer niet zelf leggen, dan zorgt onze professionele legservice ervoor dat deze binnen een werkdag gelegd is, mét garantie dat dit op een uitstekende manier gebeurt.