Boneco W200 luchtbevochtiger € 199,00 incl. btw

Inclusief gratis verzenden

Boneco W200 luchtbevochtiger. Waterverdamping zonder kalk. Tegen uitdroging van parket, hout, tegen astma, allergieën.

Geschikt voor een ruimte tot 50 m² (150 m³). Diverse onderdelen van deze luchtbevochtiger eenvoudig te reinigen in een vaatwasser!

Luchtbevochtiger
De Boneco W200 bevochtigt en reinigt de lucht. De luchtbevochtiger bezit een roterende, kunststof verdampingsmat die voor waterverdamping zonder kalk zorgt, ofwel voor zacht water verdamping. Tijdens rotatie van de mat neemt deze water op uit het reservoir, geeft hij waterdamp aan de lucht af en worden deeltjes zoals pollen en huisstof uit de lucht gewassen. Dit verdampingsfilter is makkelijk te reinigen.

Woonkamer, slaapkamer of kantoor
De Boneco W200 zorgt voor een gezonde luchtvochtigheid en schone lucht in elke woonkamer, slaapkamer of klein kantoor tot 60 m²/150 m³. Ideaal voor mensen met astma, allergieën of luchtwegproblemen. De luchtbevochtiger voorkomt tevens het te droog worden en scheuren van parket.

Watertank
De watertank is eenvoudig bij te vullen met een gieter op de plek waar de luchtbevochtiger staat.

Eenvoudig te reinigen
De Boneco W200 is eenvoudig te reinigen. Men kan de watertank eenvoudig schoonspoelen en het water regelmatig verversen. De wasbare onderdelen kunnen in de vaatwasser gereinigd worden.