MEISTER PARKET

Op zoek naar een vloer die er prachtig uitziet en die van echt hout is gemaakt? Kom dan eens bij Casa Vloeren het assortiment Meister parket bekijken. Meister is een Duits merk waar prachtig parket wordt vervaardigd. En dit is niet zomaar een bedrijf waar men kijkt wat de concurrentie allemaal doet. Deze vloerenmaker heeft namelijk ruim honderd patenten op het gebied van parket. Duidelijk teken dat we hier te maken hebben met een bedrijf dat weet waar het mee bezig is. Bovendien heeft het merk een passie voor parket!

Meister Parket Lindura 270 € 49,35 /m² incl. btw

Lindura is een parket vloer die bijzonder veel uithoudt. Reden daarvoor is zijn speciale opbouw. Een deklaag van echt hout wordt samengeperst met innovatieve ‘Wood Powder’. Deze mix van houtvezels en minerale bestanddelen maakt het oppervlak van Lindura extreem belastbaar.

Collectie

Meister Parket Lindura € 50,35 /m² incl. btw

Lindura is dol op uitdagingen en bewaart bijvoorbeeld ook zijn kalmte bij belasting door puntige hoge hakken. Dat hebben we ook in ons laboratorium getest: een metalen bal met een druk van 4000 Newton laat op gangbaar parket een duidelijk zichtbare indruk achter. De sporen die dit op een parket Lindura-vloer achterlaat, zijn nauwelijks waarneembaar.

Collectie

Meister Parket lindura 320 € 51,15 /m² incl. btw

Natuurgeoliede Lindura-planken staan voor een markante oorspronkelijkheid: door de unieke productiemethode worden knoesten, scheuren en poriën in het hout extra benadrukt. Wie het graag wat rustieker heeft, kiest voor een mat gelakt oppervlak: hier is het rustige en harmonische algehele plaatje compleet!

Collectie

Meister Parket Style  € 64,09 /m² incl. btw

Parketvloeren uit de collectie Style beloven wat hun naam zegt. Ze zijn stijlvol, daarbij echter modern en buitengewoon. Duidelijke scheuren en zichtbare sporen van veroudering wekken de used-look hier tot leven.

Collectie

Meister Parket Residence  € 66,79 /m² incl. btw

Back to the future: het MEISTER-parket Residence laat zien hoe mooi het klassieke visgraatformaat ook tegenwoordig nog oogt. In het moderne en iets grotere formaat (PS 500) overtuigt het net zo als in de iets kleinere variant (PS 400). Het strookparket PS 300 daarentegen wordt als plank gelegd en vertoont een grote variatie aan patronen, ook in iets kleinere ruimtes.

Collectie

Innovatief parket

Als je graag een mooie vloer wil (laten) leggen, dan is parket een goede keuze. Vloeren van echt hout ademen toch altijd een bijzondere sfeer uit, iets wat dit Duitse merk ook goed in de smiezen heeft. Meister snapt daarnaast ook dat mensen die een parketvloer in hun huis willen, meestal niet zitten te wachten op een van de nadelen van parket: het kan nog wel eens wat geluid maken als je er met schoenen overheen loopt. Een van de vele innovaties van Meister is dat dit bedrijf een speciale tussenlaag heeft ontwikkeld die geluiddempend werkt. Deze laag van houtvezels met een grote dichtheid zorgt er zo voor dat niemand het hoort als je heen en weer loopt door jouw huis. En dit is slechts een van de innovatieve manieren waarop men bij dit merk te werk gaat.

De scherpste Meister parket prijzen

Je bent nieuwsgierig en wil dat mooie parket van Meister wel eens in het echt komen bewonderen? Dan bent je altijd welkom om eens bij ons langs te komen en het parket met eigen ogen te komen aanschouwen. Je zult dan niet alleen zien dat de Meister parket prijzen zeer vriendelijk zijn, maar ook dat deze vloer zijn goede naam absoluut waard is!