• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Balterio Dolce Oud Grijze Eik 60749

1 / 4
  • Gratis bezorging aan huis
  • Kies zelf de bezorgdag
  • Extra korting bij afhalen
€17,45 / m2
Vraag hier een offerte op maat aan!
Casa Vloeren
Balterio Dolce Oud Grijze Eik 60749

Laminaat Balterio Dolce Oud Grijze Eik 60749 is een kwalitatieve laminaatvloer met een natuurlijke uitstraling. De 1.26 meter lange vloerdelen hebben een breedte van 190,5 centimeter en een dikte van 7 millimeter. De gebruiksklasse is AC4/32 waardoor deze geschikt is voor zowel residentieel gebruik als commercieel gebruik. De Balterio Dolce Oud Grijze Eik kwaliteit laminaatvloer heeft een fabrieksgarantie van 20 jaar en is geschikt voor zowel vloerverwarming als vloerkoeling. Laminaat vloeren van het merk Balterio zijn onderhoudsvriendelijk, krasvast, vlekbestendig, antistatisch en door het unieke clicksysteem makkelijk zelf te leggen.

Cibo Vloeren is leverancier van het merk Balterio. Wij bieden deze kwaliteit laminaat vloeren goedkoop aan zodat je altijd verzekerd bent van de beste prijs. Heb je meer dan 20 vierkante meter nodig vul dan de “offerte aanvraag” in zodat je een extra scherpe prijs ontvangt.
Wil je de vloer laten leggen dan kunnen wij dat ook regelen. Binnen 1 dag (circa 50 m2) heb je een nieuwe vloer zonder zorgen. Zelfs de meubels kun je laten staan. Wij ontzorgen geheel. Vraag bij Cibo Vloeren naar de voorwaarden.

Specificaties
Soort vloer: Laminaat vloer
Uitvoering: Strook
Dikte : 7 mm
Breedte: 190 mm
Lengte: 1200 mm
Pakinhoud: 1,82 m2
Vloerverwarming: Geschikt
Randafwerking: Geen
Fabrieksgarantie: 20 jaar
Gebruiksklasse: Klasse 32
Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen