Waterbestendige vloer voor je badkamer

Waterbestendige vloer voor je badkamer

Waterbestendige vloeren voor je badkamer

Stiekem dromen we allemaal wel van een warme plankenvloer in onze badkamer. Al was het maar om koude voeten te vermijden. En dan graag een zonder waterkringen of waterstress. Tijd voor laminaat! Want dat is spatwaterbestendig, voorzien van een waterafstotende coating en gezellig warm.

Een laagje laminaat is alles wat je nodig hebt. Heerlijk genieten van die stomende douche of zalig warme bad om dan meteen te rillen zodra je een teen op die koude tegelvloer zet. Het is een anticlimax van jewelste. Een koude douche die elk wellness-gevoel kordaat keldert waardoor je de volgende dagen nog weinig zin hebt in meer van datzelfde. En dat os eigenlijk nergens voor nodig. Die koude tegelvloer kun je immers makkelijk bedekken met een warm laagje laminaat. Een planken vloer dus, maar dan wel een waarover je geen zorgen hoeft te maken. Want wie opteert voor laminaatplanken weet dat die planken een eind laag kregen die behandeld werd waardoor je vloer spatwaterbesteding wordt. Geen insijpeling dus en al helemaal geen ontsierende waterkringen. Fijn voor je gemoedsrust.

Houten vloer: een upgrade voor elke badkamer

Een koele, strakke badkamer wordt dankzij die plankenvloer wat verzacht en oogt meteen een stuk warmer, voor een landelijk exemplaar is zo’n plankenvloer het noodzakelijke puntje op de i. Geschrikt voor elke badkamerlook dus en met warme-voeten-garantie.

Het maakt het leven net iets makkelijk. Geen paniek meer wanneer de kroost met veel gespetter duikbootje speelt, geen stress wanneer de hond zich na zijn shampoobeurt droogt schudt of warmere voeten, een pak minder zorgen en een veel mooiere badkamer. Winnen op alle fronten. Onze laminaatvloeren zijn beschermd met Hydroplus, een waterafstotende coating. Met de Ocean, Ocean V4, Ocean Luxe, Eternity en Etermity Long hebben we schitterende collecties in ons gamma. Gedaan met rillen, zelfs echte koukleumen hoppen voortaan vrolijk in en uit de douche of het bad. Wie aan de lavabo ter plekke blijft trappelen, hoeft daarbij geen koud meer lijden.

Ben je wel klaar voor een warme plankenvloer, maar zoek je wat extra inspiratie ? Die vind je bij Pinterest van BerryAlloc.

De BerryAlloc vloeren zijn te zien en verkrijgbaar bij Casa Vloeren