Visgraat van Klassiek naar Trendy

Visgraat van Klassiek naar Trendy

Visgraat: De vloer is de basis van het interieur, bepalend voor de sfeer in de ruimte. Casa biedt voor iedere klant en in iedere prijsklasse de juiste vloer! Van robuust eiken tot laminaat tot rigid klik-PVC, Om ov er alle vloeren te schijven is wat veel, we richten ons in dit artikel op de visgraten, de trend van dit moment!

De visgraat is in te zetten in vele woonstijlen, bijvoorbeeld als stoere basis voor industrieel interieur. Maar daar houdt het niet op. Visgraat is ook heel goed te combineren met een modern of landelijke woonstijl. Geen wonder dus dat visgraatvloeren de trend zijn. Zoveel klanten zoveel smaken, het is altijd mooi om volledig aan de wensen te voldoen.

Onbehandeld eiken lamelparket.

RAW is een assortiment onbehandeld eiken tweelaagsparket, gefabriceerd in Europa. Deze vloer heeft een ca. 4 mm dikke toplaag van Europees eiken op een drager van 9 mm watervast verlijmd berken multiplex . Alle RAW vloeren zijn onbehandeld. Hierdoor zijn er talloze mogelijkheden qua kleur en uitstraling. RAW visgraat is beschikbaar in meerdere sortering in de formaten 7 x 49,12 x 60 en 18 x 90 cm.

Kant en klaar 2 laags visgraatparket.

Deze, met respect voor natuur en milieu, in Zwitserland geproduceerde eiken visgraatvloeren bieden een constant hoge kwaliteit en maatvastheid met superieure passing. Wanneer je Europees Eiken Lamelparket eenmaal gelegd hebt, wil je niet meer anders. De 2-laags parketdelen van 9,5 mm dikte bestaan uit drager van HDF met een 2,5 mm dikke eiken toplaag, altijd kan-en-klaar afgewerkt. De collectie biedt zowel (invisible) gelakte als geoliede uitvoering in visgraat voor een zeer vriendelijke prijs. Dit is de perfecte oplossing in combinatie met vloerverwarming.