De nieuwe LayRed collectie van Moduleo

  • Geplaatst op
  • Door Hans van Rooij
De nieuwe LayRed collectie van Moduleo

LayRed is de nieuwe PVC-vloer van Moduleo en een spannende nieuwkomer in de markt. Zo combineren de planken en tegels realistische hout-steendessins in een waaier van natuurlijke kleuren, met een ongeëvenaarde sterkte en buitengewoon comfort.

Twee jaar intensieve research ging vooraf aan LayRed, de nieuwste innovatie van vloerenspecialist Moduleo. Deze PVC-vloer kan zich moeiteloos aanpassen aan elke ruimte, omgeving en ondervloer. Om te beginnen met een eigentijds design: realistische hout-en steendessins in natuurlijke kleuren inspireren elke interieur fan: van een charmante stijl over strakke look tot een gedurfd accent.

Maar ook praktisch kan LayRed elke setting aan. Zo zijn de planken en tegels sterk genoeg om verschillen in de ondervloer te overbruggen en elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op te vangen. De vloer klikt eenvoudig en sterk in elkaar en de geïntegreerde ondervloer zorgt voor een nog snelle installatie. Het resultaat is een mooi vlakvloeroppervlak, wat van LayRed de designoplossing voor renovatieprojecten maakt. Overal in huis, want je kunt de vloer perfect leggen in de badkamer of keuken ( 100% waterdicht) maar ook in ruimtes met grote glaspartijen ( geen vervormingen bij schommeling in temperatuur). De akoestische bovenlaag garandeert het stilste loopgeluid en de geïntegreerde ondervloer reduceert het transmissiegeluid met 21 dB Lw/ 10dB Lin. Zo is LayRed de stilste vloer in zijn categorie, die ook nog zorgt voor een comfortabel zacht en warm gevoel onder de voeten. Verder is het oppervlak slijtvast en bestand tegen hakken, vlekken en meubelpoten.

De LayRed collectie is te zien en verkrijgbaar bij Casa Vloeren.