Bezorgen & afhalen

Bezorging eigen transport

Wij nemen contact met je op zodra de goederen in ons magazijn zijn gearriveerd. Samen met jou plannen wij een dagdeel in voor levering. Dit wordt via de mail ook bevestigd. Op de dag van de levering kan je rond de afgesproken tijd de chauffeur verwachten. Helaas hebben wij geen invloed op het weer en verkeer dus is het mogelijk dat er van de verwachte levertijd kan afgeweken worden. De levering vind plaats over de drempel van de begane grond. Indien de vloer op een verdieping moet worden geleverd, gelieve dit aan ons door te geven. Ook als er een situatie is waardoor de levering hinder ondervindt, zijn wij daar graag van op de hoogte.

Bezorging transportbedrijf

De vloer wordt op de afgesproken dag door een externe transporteur bij jou geleverd. De vervoerder belt je op de dag van levering ruimschoots van te voren op voor het geplande tijdstip.
De bestelling wordt op een pallet bezorgd en door de chauffeur bij jou het erf opgereden indien mogelijk. De chauffeur rijdt tot de eerste drempel die hij tegenkomt. De chauffeur bezorgd niet in huis en stapelt het materiaal niet af. Vanwege risico van beschadiging van zowel de woning als het materiaal rijdt de chauffeur de pallet niet naar binnen of een lift in. In het weekend wordt er niet geleverd. Je dient bij de aflevering de goederen op uiterlijke gebreken te controleren en eventuele schade op de vrachtbrief te vermelden alvorens je deze aftekent.

Het verzetten van een levering

Indien de levering op de afgesproken datum geen doorgang kan vinden, dien je dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch en per mail aan ons te melden. Indien de transporteur voor een dichte deur staat wordt er een nieuwe afspraak met je gemaakt. Hiervoor wordt je dan wel de extra transportkosten in rekening gebracht.

Levering op de Waddeneilanden

Wij leveren jouw bestelling op de Waddeneilanden. Hier worden wel extra transportkosten voor in rekening gebracht. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen.

Het afhalen van jouw bestelling

Wij nemen contact met je op wanneer jouw bestelling compleet is. Met jou wordt de datum van afhalen afgesproken en wij zullen er dan voor zorgen dat deze gereed staat. Het adres en de tijden waarop je kunt afhalen staan onderaan de pagina.