ASPECTA Vinyl

Het bedrijf ontwikkelde als eerste een homogene vloertegel van zuiver vinyl. Het introduceerde als eerste een nieuw vloerconcept uit Taiwan, nu bekend als LVT. En het bedrijf bracht een omslag teweeg in de vloerenmarkt met het eigen zwevende vloersysteem. Dit alles en nog veel meer werd ontwikkeld met de klant centraal en de focus op meer gebruiksgemak, wat architecten en installateurs helpt hun werk beter en slimmer uit te voeren.

Tegenwoordig zorgt diezelfde passie voor innovatie en niet-aflatende toewijding aan de klanten ervoor dat we door uitmuntende distributie, een wereldwijd bereik en het ontwikkelen van nieuwe producten leidend blijven als specialist in LVT.

Elemental by Aspecta € 29,65 /m² incl. btw

De grote in de natuur aanwezige diversiteit aan vormen, kleuren en leven komen binnen tot leven met Aspecta One Ornamental. Voortbouwend op een solide basis van prachtige looks in hout en steen, geven deze schitterende overdrukdesigns precies het juiste accent, waardoor een binnenruimte ontstaat die precies goed voelt.

Collectie

Aspecta One € 35,95 /m² incl. btw

Aspecta One bestaat uit 46 trendsettende tegels en planken in kleuren die in elk type ruimte op hun plaats zijn. Ons assortiment reliëfs creëert authentieke, in het oog springende texturen die de natuurlijke details van de designs benadrukken.

Collectie

Aspecta Five € 42,25 /m² incl. btw

Het 109 producten tellende assortiment van Aspecta Five geeft vloeren een nieuwe dimensie voor aannemers wereldwijd. Het design, de kleuren en de textuur van deze collectie mooie tegels en planken zijn prachtig. Met 52 planken met houtnerf, 33 stenen- en metselwerktegels en 24 abstracte designs, biedt dit assortiment alles van metaal en effen kleuren tot hout- en steenafbeeldingen en dat allemaal voorzien van de meest authentieke texturen.en.

Collectie

Aspecta Ten € 56,65 /m² incl. btw

Kijk onder het oppervlak van een prachtige Aspecta Ten-vloer, dan ontdekt je de perfecte basis – ISOCORE Technology. ISOCORE wordt gemaakt met een geëxtrudeerde vinylconstructie met gesloten cellen waardoor het sterk en stijf is maar toch ongelooflijk licht. Hierdoor is Aspecta Ten uiterst duurzaam, gemakkelijk te installeren en 100% waterdicht.

Collectie